NBA

Στοχεύουν στην έκπληξη με τον Ντ' Αντόνι οι Μπρούκλιν Νετς

Στοχεύουν στην έκπληξη με τον Ντ' Αντόνι οι Μπρούκλιν Νετς
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι είναι σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Forbes ο πρώτος στόχος των Μπρούκλιν Νετς, ώστε να καλύψουν τη θέση που έμεινε κενή μετά από την αποχώρηση του Κένι Άτκινσον.

Πριν από μερικές εβδομάδες χώρισαν τους δρόμους τους με τον Κένι Άτκινσον, σε μια απόφαση του Σον Μαρκς που προκάλεσε έκπληξη. Οι Νετς προσπαθούν να κοιτάξουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, θέλουν να βάλουν έναν τρίτο σούπερ σταρ στο πλευρό του Καϊρί Ίρβινγκ και του Κέβιν Ντουράντ και την ίδια ώρα αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους με το Forbes να έχει το βράδυ της Παρασκευής (1/5) αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον πρώτο στόχο των παραγόντων της ομάδας του Μπρούκλιν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Forbes ο Μάικ Ντ' Αντόνι είναι ο εκλεκτός, ο 69χρονος νυν head coach των Ρόκετς που θα είναι free agent στο τέλος της σεζόν 2019/20. Ο πολύπειρος τεχνικός δεν πήρε την πρόωρη επέκταση που ήθελε από την ομάδα του Χιούστον και γνωρίζει ότι μετράει εβδομάδες μέχρι να το αποχαιρετήσει, με τους Νετς να είναι μια άκρως ελκυστική προοπτική για εκείνον.

Φαίνεται πως στο Μπρούκλιν δεν σκέφτονται λύσεις όπως αυτή του Μαρκ Τζάκσον ή του Τζέισον Κιντ, προτιμούν έναν άνθρωπο που θα μπορεί να διαχειριστεί προσωπικότητες όπως αυτές του Ίρβινγκ και του Ντουράντ και θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση για να δώσουν τα χέρια με τον Ντ' Αντόνι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ