ΜΠΑΣΚΕΤ

Στοπ των Κινγκς στους Θάντερ

Oklahoma City Thunder forward Paul George (13) shoots over Sacramento Kings guard Buddy Hield (24) during the first half of an NBA basketball game in Sacramento, Calif., Monday, Nov. 19, 2018. (AP Photo/Steve Yeater)
AP Photo/Steve Yeater AP PHOTO/STEVE YEATER

Οι ενθουσιώδεις Κινγκς επιβλήθηκαν με 117-113 των μέχρι πρότινος "καυτών" Θάντερ, κερδίζοντας την Οκλαχόμα Σίτι για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν.

Οι Κινγκς φαίνεται ότι έχουν βρει το... κουμπί των Θάντερ. Για 2η φορά την φετινή σεζόν το Σακραμέντο κέρδισε την Οκλαχόμα Σίτι (117-113), διακόπτοντας παράλληλα το σερί των Θάντερ στις 3 νίκες. Η Οκλαχόμα Σίτι μετρούσε εκτός αυτού 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια της, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν είχε σημασία στο Σακραμέντο.

Ο Μπάντι Χιλντ με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ιμάν Σάμπερτ να προσθέτει 23 πόντους, τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς 16 πόντους και τον Μάρβιν Μπάγκλεϊ 15 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 κοψίματα.

Για τους Θάντερ, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε 29 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Πολ Τζορτζ 27 πόντους και ο Χαμίντου Ντιαλό 18 πόντους με 7/7 σουτ και 2/2 βολές.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Στοπ των Κινγκς στους Θάντερ
Στοπ των Κινγκς στους Θάντερ

AP Photo/Steve Yeater

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ