NBA

Στο... ρελαντί οι Σέλτικς τους Λέικερς στο Λος Άντζελες

Στο... ρελαντί οι Σέλτικς τους Λέικερς στο Λος Άντζελες
AP Photo/Jae C. Hong AP PHOTO/JAE C. HONG

Οι Σέλτικς έπαιξαν όσο χρειαζόταν κόντρα στους απογοητευτικούς Λέικερς και με μπροστάρη τον Καϊρί Ίρβινγκ πήραν τη νίκη με 120-107 μέσα στο Λος Άντζελες.

Οι Σέλτικς βρίσκονται σε περίοδο που δείχνουν επιτέλους να βρίσκουν πατήματα. Οι Λέικερς έχουν αποδεχθεί εδώ και καιρό ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρουν τα δικά τους πατήματα. Το συναπάντημά τους στο Λ.Α, λοιπόν, είχε το... αναμενόμενο αποτέλεσμα, με τους "Κέλτες" να παίρνουν τη νίκη με 120-107 και να σημειώνουν την 3η σερί νίκη τους. Για τους Λέικερς αυτή ήταν η 5η σερί ήττα τους.

Οι Σέλτικς ήταν εμφανώς ανώτεροι, φροντίζοντας να επιβάλλουν τον ρυθμό τους από την δεύτερη περίοδο, όταν και ξέφυγαν με 57-44. Στην τρίτη περίοδο η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο, με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν με 93-76 και το παιχνίδι να παίρνει τον δρόμο του.

Οι χωρίς κίνητρο Λέικερς δεν κατάφεραν ποτέ να φανούν απειλητικοί στην τέταρτη περίοδο, αφού η διαφορά δεν έπεσε ποτέ σε μονοψήφιο νούμερο, με την Βοστώνη να παίρνει μία δίκαιη νίκη.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με 30 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Μάρκους Σμαρτ και Μαρκίφ Μόρις να προσθέτουν από 16 πόντους.

Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ, ο Μόριτζ Βάγκνερ 22 πόντους και ο Τζόναθαν Γουίλιαμς 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Λ.Α ΛΕΙΚΕΡΣ: Τζέιμς 30 (10 ριμπάουντ, 12 ασίστ), ΜακΓκί 8, Βάγκνερ 22, Ρόντο 4 (6 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Κάλνγουελ-Πόουπ 2, Γουίλιαμς 18 (10 ριμπάουντ), Μπόνγκα, Καρούζο 8, Χαρτ 8, Μπούλοκ 7

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ: Μόρις 16 (7 ριμπάουντ), Τέιτουμ 6, Χόρφορντ 10 (8 ριμπάουντ), Ίρβινγκ 30 (7 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Σμαρτ 16 (5 ασίστ), Οτζελέγιε, Γιαμπουσέλ 2, Τάις, Χέιγουροντ 15, Μπέινς 7, Ροζίερ 10, Γουαναμέικερ, Μπράουν 8

Δείτε εδώ την κατάταξη σε όλους τους ομίλους του ΝΒΑ

AP Photo/Jae C. Hong

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ