NBA

Στο νοσοκομείο ο Μάικ Ντ'Αντόνι

Στο νοσοκομείο ο Μάικ Ντ'Αντόνι
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Μάικ Ντ'Αντόνι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Χιούστον, με τους Ρόκετς να ανακοινώνουν ότι θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας όταν ξεκινήσουν τα playoffs.

Ενα πρόβλημα υγείας έχει κρατήσει τον Μάικ Ντ'Αντόνι μακριά από την ομάδα από την Παρασκευή 5 Απριλίου. Όπως ανακοίνωσαν οι Ροκετς, ο έμπειρος τεχνικός θα μείνει για λίγο καιρό ακόμα στο νοσοκομείο, ωστόσο όταν ξεκινήσουν τα playoffs θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας.

Το Χιούστον δεν έχει κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας του προπονητή του, αναφέροντας απλώς ότι ταλαιπωρείται από έναν εντερικό ιό. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό.

Οι Ρόκετς αγωνίστηκαν στα δύο τελευταία τους παιχνίδια παίρνοντας οδηγίες από τον άμεσο βοηθό του Ντ' Αντόνι, Τζεφ Μπζντέλικ, νικώντας τόσο τους Νικς όσο και τους Σανς. Θα χρειαστεί να το κάνουν και στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου κόντρα στους Θάντερ.

" Είναι απλό. Προφανώς αγαπάμε τον Μάικ και τον θέλουμε πίσω σύντομα και υγιή. Αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να νικήσουμε παιχνίδια, παίζοντας με τον σωστό τρόπο" δήλωσε επί του θέματος ο Τζέιμς Χάρντεν.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ