NBA

Στο Hall of Fame Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνέτ

Στο Hall of Fame Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνέτ
AP Photo/Lenny Ignelzi AP PHOTO/LENNY IGNELZI

Μέλη του Hall of Fame θα γίνουν το φθινόπωρο ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τιμ Ντάνκαν και ο Κέβιν Γκαρνέτ, τρεις σπουδαίοι μπασκετμπολίστες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ΝΒΑ.

Στο Πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, στο Hall of Fame θα μπουν το ερχόμενο φθινόπωρο (καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν η πανδημία έχει υποχωρήσει στις ΗΠΑ) τρεις σπουδαίες μορφές του αθλήματος. Ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τιμ Ντάνκαν και ο Κέβιν Γκαρνέτ, τρεις αθλητές που έγραψαν τη δική τους ιστορία με ιδιαίτερο τρόπο ο κάθε ένας, τρεις σπουδαίοι ηγέτες που βοήθησαν τους Λέικερς ο πρώτος, τους Σπερς ο δεύτερος, τους Τίμπεργουλβς, τους Σέλτικς και τους Νετς ο τρίτος να διεκδικήσουν τους στόχους τους και κάποιες από αυτές τις ομάδες να φτάσουν στην κορυφή.

Δυστυχώς ο Κόμπι Μπράιαντ δεν θα βρίσκεται σε αυτή την τελετή, καθώς έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια τον περασμένο Ιανουάριο , σίγουρα όμως όσοι βρεθούν στο Σπρίνγκφιλντ θα κάνουν τα πάντα για να τον τιμήσουν και να τον ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερε στο άθλημα. Μαζί τους θα μπει και ο Ρούντι Τομγιάνοβιτς, ο οποίος άφησε το στίγμα του και ως παίκτης και ως προπονητής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ