NBA

Στίβεν Έι Σμιθ και Μαξ Κέλερμαν επέλεξαν τον "Μάικλ Τζόρνταν" του τωρινού ΝΒΑ

Στίβεν Έι Σμιθ και Μαξ Κέλερμαν επέλεξαν τον "Μάικλ Τζόρνταν" του τωρινού ΝΒΑ
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ποιος είναι ο "Μάικλ Τζόρνταν" του 2020; Στίβεν Έι Σμιθ και Μαξ Κέλερμαν είπαν τη γνώμη τους στην εκπομπή "First Take", με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να περνά για λίγο από τη συζήτηση (VIDEO).

Η εκπομπή "First Take" του ESPN είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα που σχετίζονται με το ΝΒΑ. Την Παρασκευή (1/5) ο Στίβεν Έι Σμιθ κι ο Μαξ Κέλερμαν επέλεξαν τον "Μάικλ Τζόρνταν" του 2020, με τον πρώτο να πηγαίνει με το μέρος του Κουάι Λέοναρντ και τον δεύτερο να προτιμά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

" Το συζητήσαμε ήδη πριν από λίγες μέρες. Όταν κοιτάζω τον MJ, ουδείς τον πλησιάζει. Ο Λέοναρντ είναι όμως πιο κοντά του, χάρη στο σουτ και την άμυνα, τη δύναμή του, είναι επιθετικός σαν εκείνον προς το τέλος των αγώνων. Δεν συγκρίνω κανέναν με τον MJ, δεν λέω ότι υπάρχει κάποιος στο επίπεδό του, αλλά στο μάτι ο Κουάι είναι το όνομα που μου έρχεται στο μυαλό" ήταν το σχόλιο του Σμιθ.

" Αν μιλούσαμε 10-12 χρόνια πριν, θα λέγαμε τον Κόμπι γιατί ήταν ο κλώνος του. Όταν κοιτάζεις, βλέπεις ότι το στυλ του Αντετοκούνμπο του μοιάζει, με τη δύναμη που επιτίθεται στο καλάθι. Παρόλα αυτά, είναι ο ΛεΜπρόν, για τους προφανείς λόγους. Θα μπορούσαμε να πούμε τον Στεφ Κάρι, αλλά ο ΛεΜπρόν τον κέρδισε σε έβδομο αγώνα στην Oracle Arena. Ο ΛεΜπρόν συνεχίζει να κυνηγά το MVP και μπορούσε να το κερδίσει" ήταν η θέση του Κέλερμαν.

Δείτε εδώ όλο το video με την ανάλυση των δύο παρουσιαστών:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ