NBA

Στη λίστα των Σέλτικς ο Βενσάν Πουαριέ

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενδιαφέρον για τον Βενσάν Πουαριέ της Μπασκόνια έχουν δείξει οι Μπόστον Σέλτικς, με τον Γάλλο σέντερ της Μπασκόνια να σκέφτεται τη μετακόμιση στο ΝΒΑ.

Το ρεπορτάζ της "Equipe" αναφέρει πως οι Σέλτικς έχουν στο στόχαστρό τους τον Βενσάν Πουαριέ, ο Γάλλος σέντερ της Μπασκόνια γνωρίζει το ενδιαφέρον της ιστορικής ομάδας του ΝΒΑ, ωστόσο τα πράγματα θα είναι πολύ ρευστά το ερχόμενο καλοκαίρι στη Βοστώνη.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ θα είναι ελεύθερος, ο Άρον Μπέινς το ίδιο, η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν συμβόλαιο θα είναι διαθέσιμοι για πιθανή ανταλλαγή που θα στείλει τον Άντονι Ντέιβις στο TD Garden, οπότε ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Ντάνι Έιντζ θα κινηθεί για τον 25χρονο ψηλό που κάνει σπουδαία σεζόν στη EuroLeague 2018/19.

Ο Πουαριέ έχει φέτος 11.3 πόντους (59.3% στο δίποντο, 71.1% στις βολές), 8.1 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 0.8 μπλοκ ανά 25:29 σε 30 αγώνες της κανονικής περιόδου, αριθμούς δηλαδή που μοιάζουν πολύ με εκείνους του Νίκολα Μιλουτίνοβ (11.7 πόντοι, 7.9 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 0.7 μπλοκ ανά 26:01 σε 28 αγώνες).

Μοιάζει δεδομένο πως ο Γάλλος ψηλός θα σκεφτεί το ΝΒΑ στο τέλος της χρονιάς, μοιάζει επίσης δεδομένο πως θα υπάρξουν κι άλλοι οργανισμοί που θα ενδιαφερθούν για εκείνον εκτός από τους Σέλτικς, ωστόσο ίσως χρειαστεί να κάνει υπομονή καθώς το 40% των αθλητών που βρίσκονται στη Λίγκα θα είναι φέτος ελεύθεροι να διαπραγματευθούν το επόμενο συμβόλαιό τους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ