ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη... γωνία για τον Καρμέλο Άντονι ομάδα της Ανατολής

Στη... γωνία για τον Καρμέλο Άντονι ομάδα της Ανατολής
AP PHOTO/BUTCH DILL

Ο Καρμέλο Άντονι μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του από τους Χιούστον Ρόκετς και ήδη εμφανίστηκαν οι πρώτοι "μνηστήρες" για την απόκτησή του.

Στη 16η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο Καρμέλο Άντονι δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Στα 34 του πλέον, ο πολύπειρος σκόρερ προσπαθεί να αποδεσμευθεί από τους Ρόκετς , θέλει να φύγει από το Χιούστον καθώς η ομάδα του Μάικ Ντ' Αντόνι δεν του προσφέρει το περιβάλλον, τον χώρο, τον ρόλο που ο ίδιος θέλει και ήδη οι πρώτοι "μνηστήρες" εμφανίζονται.

Από την Οκλαχόμα Σίτι στην Ατλάντα -οι Θάντερ τον έστειλαν στους Χοκς για να πάρουν πίσω τον Ντένις Σρούντερ- κι από εκεί στο Χιούστον, ο "Μέλο" άλλαξε δυο φορές περιφέρεια στη διάρκεια της offseason και τώρα φαίνεται αρκετά πιθανό να κάνει και μια τρίτη αλλαγή καθώς φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην Ανατολή.

Ποια είναι αυτή η ομάδα; Οι Σίξερς, οι οποίοι απέκτησαν τον Τζίμι Μπάτλερ, αλλά χρειάζονται έναν ακόμη φόργουορντ καθώς το αντίστροφο δρομολόγιο (από τη Φιλαδέλφεια στη Μινεσότα) έκαναν ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον κι ο Ντάριο Σάριτς.

Θα υπάρξουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι μόλις οι Ρόκετς αποδεσμεύσουν τον 34χρονο σκόρερ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, μένει όμως να δούμε που θα καταλήξει και κυρίως ποιο θα είναι το σκεπτικό του για να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τους Νάγγετς, τους Νικς, τους Θάντερ και την ομάδα του Χιούστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ