ΜΠΑΣΚΕΤ

Στέφεν Κάρι: Ξεπέρασε τους 15.000 πόντους στην καριέρα του στο ΝΒΑ

Golden State Warriors' Stephen Curry celebrates after scoring his 15,000th career NBA point against the Memphis Grizzlies during the first half of an NBA basketball game Monday, Dec. 17, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Στον αγώνα των Γουόριορς με τους Γκρίζλις ο Στέφεν Κάρι πρόσθεσε ακόμα ένα επίτευγμα στο βιογραφικό του, αφού ξεπέρασε τους 15.000 πόντους στην καριέρα του στο ΝΒΑ. Στην λίστα με τους πρώτους σκόρερ του ΝΒΑ πάντως είναι εκτός 100αδας!

Ο Στέφεν Κάρι πρόσθεσε ακόμα ένα παράσημο στην καριέρα του: Στον αγώνα των Γουόριορς με τους Γκρίζλις ( νίκη με 110-93 ) ο σταρ των Γουόριορς έγραψε ξανά ιστορία, αφού ξεπέρασε τους 15.000 πόντους στην καριέρα του στο ΝΒΑ . Και το έκανε βέβαια με τον τρόπο που ξέρει καλά. Ένα τρίποντο:

Τελικά ο Κάρι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 20 πόντους, φτάνοντας πλέον τους 15.010 στην καριέρα του, έχοντας αρκετό δρόμο μπροστά του.

Αυτό πάντως που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι παρά το σπουδαίο επίτευγμά του ο Κάρι δεν βρίσκεται ιδιαίτερα ψηλά στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στο ΝΒΑ. Για την ακρίβεια, πάνω από αυτόν υπάρχουν 137 παίκτες! Αν πάνε όλα καλά πάντως, αρκετούς από αυτούς είναι πολύ πιθανό να τους ξεπεράσει μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού αν συνεχίσει να σκοράρει με την ίδια συνέπεια (29.3 πόντοι ανά αγώνα) είναι πολύ πιθανό να μπει ακόμα και στην πρώτη 100αδα!

Για την ιστορία στην 100η θέση των σκόρερ του ΝΒΑ βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Τάινι Άρτσιμπαλντ με 16.481 πόντους.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του Κάρι από τον αγώνα με τους Γκρίζλις:

AP Photo/Ben Margot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ