NBA

Σπουδαίο deal για Μπακς και Μπλέντσο

Σπουδαίο deal για Μπακς και Μπλέντσο
AP PHOTO/MORRY GASH

Παίκτης των Μπακς για τέσσερα ακόμη χρόνια θα μείνει ο Έρικ Μπλέντσο, που συμφώνησε να υπογράψει πρόωρη επέκταση αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων με την ομάδα του Μιλγουόκι.

Λίγη ώρα μετά την "βόμβα" με τον Πάου Γκασόλ , οι Μπακς ενεργοποίησαν και δεύτερη με τη συμφωνία τους με τον Έρικ Μπλέντσο. Λίγους μήνες πριν ο 29χρονος γκαρντ βγει στην αγορά ως free agent, έδωσε τα χέρια με τους παράγοντες της ομάδας του Μιλγουόκι για επέκταση της συνεργασίας τους για τέσσερα ακόμη χρόνια αντί 70 εκατομμυρίων δολαρίων, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να έχει πλέον ήσυχο το κεφάλι του για τον βασικό του άσο.

Στη δεύτερη σεζόν του με τα "Ελάφια", ο Μπλέντσο έχει 15.7 πόντους με 60% στο δίποντο, 32% στο τρίποντο και 76% στις βολές, μαζί με 4.7 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 29.2 λεπτά συμμετοχής σε 60 αγώνες. Πολύ βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι, έχει αφήσει στην άκρη τα mid-range σουτ, επιτίθεται με περισσότερη ισορροπία και έχει αποδεχθεί τον ρόλο του δίπλα στους Γιάννη Αντετοκούνμπο - Κρις Μίντλετον.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ