NBA

Sports Illustrated: Καλύτερος παίκτης του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, left, from Greece, knocks the ball loose from Cleveland Cavaliers' LeBron James in the first half of an NBA basketball game, Monday, March 19, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Το Sports Illustrated δημοσίευσε την αγαπημένη του λίστα των Top100 NBAers του 2020, τοποθετώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κορυφή, από όπου “ξεσπίτωσε” τον Λεμπρόν Τζέιμς για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε την επιθυμητή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Λεμπρόν Τζέιμς βέβαια δεν ήταν καν εκεί. Ο MVP του NBA πάντως θα ξεκινήσει τη φετινή του σεζόν, έχοντας περίοπτη θέση στους fans του κορυφαίου Πρωταθλήματος του κόσμου, μαζί και στη λίστα του Sports Illustrated.

Το σπουδαίο αμερικανικό Μέσο έφτιαξε την έκτη ετήσια λίστα με το Top100 των NBAers του 2020, τοποθετώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κορυφή της λίστας και τον Λεμπρόν Τζέιμς στην τρίτη θέση. Αυτό το γεγονός καθιστά είδηση, όχι μόνο γιατί πρόκειται για Έλληνα διεθνή, αλλά και γιατί το SI εκθρόνισε τον Λεμπρόν από την πρώτη θέση μετά από έξι χρόνια... κατάληψής της από τον σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς!

Δείτε παρακάτω την κορυφαία 10άδα (από τους 100) του Sports Illustrated, το οποίο επισημαίνει πως η επιλογή έγινε καθαρά με υποκειμενική αξιολόγηση και αντικειμενικά στοιχεία χωρίς να επηρεάζεται από την ομάδα του κάθε παίκτη. Εκτός αξιολόγησης έμειναν οι τραυματίες, όπως οι Ντουράντ, Κάζινς και Τόμπσον.

Οι 10 πρώτοι του Sports Illustrated:

1. Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς)

2. Καουάι Λέοναρντ (Κλίπερς)

3. Λεμπρόν Τζέιμς (Λέικερς)

4. Στέφεν Κάρι (Ουόριορς)

5. Τζέιμς Χάρντεν Ρόκετς)

6. Άντονι Ντέιβις (Λέικερς)

7. Τζόελ Εμπίντ (Σίξερς)

8. Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς)

9. Πολ Τζορτζ (Κλίπερς)

10. Ντάμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ)

Photo Credits: AP Photo/Tony Dejak

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ