ΜΠΑΣΚΕΤ

Σούπερ Χάρντεν οδηγεί τους Ρόκετς

Houston Rockets' James Harden (13) gives a thumbs up against the Golden State Warriors during the second half of an NBA basketball game Thursday, Nov. 15, 2018, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip)
AP Photo/David J. Phillip AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να σημειώνει 43 πόντους οι Ρόκετς κέρδισαν δύσκολα με 126-124 τους Πίστονς στο Χιούστον. Τρομερή εμφάνιση από τον Γκρίφιν για τους ηττημένους.

Οι Ρόκετς συνεχίζουν την... ανάβασή τους στην κατάταξη της Δύσης. Οι "Ρουκέτες" τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Πίστονς, αλλά στο τέλος βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν με 126-124 και να φτάσουν τις 5 σερί νίκες, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 9-7.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για μεγάλο διάστημα, με τους Ρόκετς να καταφέρνουν πάντως να ξεφύγουν με 93-83 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Οι Πίστονς όμως δεν τα παράτησαν και στην τέταρτη περίοδο επέστρεψαν στο ματς, χωρίς όμως στο τέλος να κάνουν την ζημιά, με τον Ρέτζι Μπούλοκ απλώς να διαμορφώνει το τελικό σκορ με τρίποντο στο φινάλε.

Ο Τζέιμς Χάρντεν με 43 πόντους με 6/11 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 19/19 βολές, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κλιντ Καπέλα να προσθέτει 27 πόντους και 15 ριμπάουντ και τον Κρις Πολ 20 πόντους και 7 ασίστ.

Για τους Πίστονς, ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 37 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Αντρέ Ντράμοντ 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Σούπερ Χάρντεν οδηγεί τους Ρόκετς
Σούπερ Χάρντεν οδηγεί τους Ρόκετς

AP Photo/David J. Phillip

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ