ΜΠΑΣΚΕΤ

Σούπερ Κάρι-Ντουράντ, ζορίστηκαν οι Ουόριορς

Golden State Warriors react as teammate Stephen Curry shoots a three-point basket during the first half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Sunday, Oct. 28, 2018, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
AP Photo/Frank Franklin II AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Με τους Κάρι και Ντουράντ να σημειώνουν παρέα 69 πόντους οι Ουόριορς έκαναν τα εύκολα-δύσκολα, αλλά τελικά κέρδισαν με 120-114 τους Νετς στο Μπρούκλιν.

Ο Στέφεν Κάρι πήρε πάλι... φωτιά. Ο Κέβιν Ντουράντ τον ακολούθησε. Για κάποιο λόγο ωστόσο οι Ουόριορς τα βρήκαν σκούρα στο Μπρούκλιν κόντρα στους Νετς στο φινάλε, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 120-114.

Το Γκόλντεν Στέιτ έκανε ό,τι ήθελε από την δεύτερη περίοδο κι έπειτα, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενο με 63-49, ενώ κάποια στιγμή έφτασε να προηγείται ακόμα και με 19 πόντους. Οι Νετς ωστόσο ξαφνικά... πήραν φωτιά πίσω από την γραμμή του τριπόντου στην τέταρτη περίοδο - ολοκλήρωσαν τελικά τον αγώνα με 20/42 τρίποντα! - και μείωσαν ακόμα και στους δύο πόντους! Στο τέλος ωστόσο οι Ουόριορς έκαναν τα... απαραίτητα και έφτασαν στη νίκη.

Ο Κάρι είχε 35 πόντους με 7/15 τρίποντα για τους νικητές, με τον Ντουράντ να προσθέτει 34 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ και τον Κλέι Τόμπσον 18 πόντους.

Για τους Νετς, ο Ντ'Αντζλο Ράσελ είχε 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ και ο Καρίς ΛεΒέρτ 23 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Σούπερ Κάρι-Ντουράντ, ζορίστηκαν οι Ουόριορς
Σούπερ Κάρι-Ντουράντ, ζορίστηκαν οι Ουόριορς


AP Photo/Frank Franklin II

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ