NBA

Σόου των Γουόριορς κόντρα στους Κλίπερς, με σούπερ Κάζινς!

Σόου των Γουόριορς κόντρα στους Κλίπερς, με σούπερ Κάζινς!
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς να πραγματοποιεί εξαιρετικό ντεμπούτο, οι Γουόριορς κέρδισαν εύκολα με 112-94 τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες, φτάνοντας τις εφτά σερί νίκες.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του, ξεκινώντας την βραδιά με ένα δυναμικό κάρφωμα , οι Γουόριορς έπαιξαν το δικό τους μπάσκετ και τα υπόλοιπα είναι... ιστορία. Παίζοντας όσα χρειαζόταν και εστιάζοντας στον All Star σέντερ, οι Πρωταθλητές επιβλήθηκαν εύκολα με 112-94 των Κλίπερς, διεύρυναν το σερί τους στις 7 νίκες και με ρεκόρ 32-14 βρίσκονται στην κορυφή της Δύσης.

Οι Γουόριορς χρειάστηκαν ένα ημίχρονο για να βρουν εντελώς πατήματα, κλείνοντας την δεύτερη περίοδο προηγούμενοι μόλις με 52-51. Όσο περνούσε η ώρα ωστόσο έβρισκαν ρυθμό, κλείνοντας την τρίτη περίοδο όντες μπροστά στο σκορ με 81-72, για να έρθει ο Κάζινς στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου με δύο σερί τρίποντα να κάνει το σκορ 87-72 και να... τελειώσει το παιχνίδι, στον δρόμο για μία άνετη νίκη.

Ο Στέφεν Κάρι με 28 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 24 πόντους και 7 ριμπάουντ. Όσο για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, τηρουμένων των αναλογιών ήταν εξαιρετικός (αφού είχε να παίξει μπάσκετ σχεδόν έναν χρόνο λόγω της ρήξης αχίλλειου τένοντα που υπέστη πέρυσι τον Γενάρη), ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 14 πόντους με 2/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 1/2 βολές, 6 ριμπάυντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 15 λεπτά συμμετοχής πριν αποβληθεί με 6 φάουλ.

Για τους Κλίπερς, που είδαν τον Ντανίλο Γκαλινάρι να αποχωρεί με πρόβλημα στη μέση νωρίς στο παιχνίδι, ο Τομπάιας Χάρις είχε 28 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Σάι Γκίγκλεους-Αλεξάντερ 24 πόντους. Από εκεί και πέρα υπήρχε όμως το... χάος, αφού κανένας άλλος παίκτης της ομάδας δεν σημείωσε περισσότερους από 7 πόντους.

Λ.Α ΚΛΙΠΕΡΣ: Γκαλινάρι 1 Χάρις 28 (9 ριμπάουντ), Γκορτάτ 6, Γκίγκλεους-Αλεξάντερ 24, Μπράντλεϊ 6, Σκοτ 5, Χάρελ 4 (9 ριμπάουντ), Μότλεϊ 7, Μαριάνοβιτς, Μπέβερλι 4, Γουάλας 4, Θόρνγουελ 1, Ρόμπινσον 1

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ: Γκριν 7 (8 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Ντουράντ 24 (7 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κάζινς 14, Κάρι 28, Τόμπσον 12, Μπελ 6, Γερέμπκο, ΜακΚίνι 2, Λούνι 5, Κουκ 5, Λίβινγκστον 2, Ιγκουντάλα 7

Δείτε ΕΔΩ την κατάταξη του ΝΒΑ

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ