ΜΠΑΣΚΕΤ

Σόου Ίνγκραμ, επισκίασε ακόμα και τον ΛεΜπρόν!

Los Angeles Lakers forward Brandon Ingram attempts a shot while defended by Sacramento Kings guard De'Aaron Fox, left, as Kings forward Marvin Bagley III watches during the first half of an NBA preseason basketball game in Los Angeles, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Kelvin Kuo)
AP Photo/Kelvin Kuo AP PHOTO/KELVIN KUO

Με τον Μπράντον Ίνγραμ να κάνει απίστευτα πράγματα οι Λέικερς κέρδισαν δύσκολα τους Κινγκς. Ανεβαίνει και ο ΛεΜπρόν. Σούπερ Ολαντίπο κόντρα στους Ρόκετς (VIDEOS).

Ο Μπράντον Ίνγκραμ ετοιμάζεται για την 3η του σεζόν στο ΝΒΑ, με την έλευση του ΛεΜπρόν να αναμένεται να τον βάλει σε δεύτερο πλάνο. Ο ίδιος ωστόσο φρόντισε σε ακόμα ένα φιλικό να δείξει ότι είναι... αυτόφωτος, όντας τρομερός στη νίκη των Λέικερς με 128-123 επί των Κινγκς.

Το άλλοτε Νο2 του ΝΒΑ Draft έκανε πράγματα και θαύματα κόντρα στο Σακραμέντο, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 31 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε μόλις 18 λεπτά συμμετοχής! Επισκίασε έτσι ακόμα και τον ΛεΜπρόν, ο οποίος από την πλευρά του είχε στο... ρελαντί 18 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής, με τους Τζος Χαρτ και Κάιλ Κούζμα να προσθέτουν από 17 πόντους.

Για τους Κινγκς, για τους οποίους δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Κουφός, το Νο2 του φετινού ΝΒΑ Draft, Μάρβιν Μπάγκλεϊ, είχε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο ΝτεΆρον Φοξ 18 πόντους και ο Χάρι Τζάιλς 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΟΛΑΝΤΙΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΚΕΤΣ

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, οι Πέισερς κέρδισαν με 110-100 τους Ρόκετς. Κύριος υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος πρόλαβε σε μόλις 25 λεπτά να σημειώσει 24 πόντους, βλέποντας παράλληλα άλλους 6 συμπαίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ντομάντας Σαμπόνις να ξεχωρίζει, έχοντας 15 πόντους και 12 ριμπάουντ (αλλά και 6 λάθη).

Για τους Ρόκετς, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 17 πόντους και 10 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής, Καρμέλο Άντονι (ο οποίος ξεκίνησε βασικός) 16 πόντους και ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

AP Photo/Kelvin Kuo











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ