ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ στο ΝΒΑ: Φρικιαστικός τραυματισμός για τον ΛεΒέρτ

Brooklyn Nets guard Caris LeVert handles the ball during the second half of an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Nov. 2, 2018, in New York. The Rockets won 119-111. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Καρίς ΛεΒέρτ τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό αστράγαλο στον αγώνα των Νετς με τους Γουλβς, σοκάροντας το ΝΒΑ. Έβαλαν τα κλάματα συμπαίκτες και αντίπαλοι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες.

Σοκ στο ΝΒΑ. Ο Καρίς ΛεΒέρτ των Νετς τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό αστράγαλο λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του εκτός έδρας αγώνα με τους Νετς, με την εικόνα του τραυματισμού του να προκαλεί ανατριχίλα.

Ο γκαρντ/φόργουορντ των Νετς τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να σταματήσει ένα λέι-απ του Τζος Οκόγκι όταν προσγειώθηκε άσχημα στον δεξί του πόδι, με τον δεξιό του αστράγαλο να φαίνεται ότι "γύρισε" πολύ άσχημα. Ο ΛεΒέρτ αντιλήφθηκε αμέσως την σοβαρότητα του τραυματισμού του όταν κοίταξε το πόδι του, με συμπαίκτες και αντιπάλους που ήταν κοντά του να πιάνουν το κεφάλι τους.

Ο γκαρντ/φόργουορντ των Νετς δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες μπροστά στα σοκαρισμένα βλέμματα όλων, με τον ίδιο να βάζει τα κλάματα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα ή εξάρθρωση στον δεξιό αστράγαλο.

Την φετινή σεζον ο ΛεΒέρτ είχε την δική του αγωνιστική έκρηξη, αριθμώντας 19 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 30.8 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του ΛεΒέρτ, όπου στο φινάλε φαίνεται ο συμπαίκτης του, Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον, να έχει βάλει τα κλάματα, όπως και αρκετοί παίκτες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το VIDEO περιέχει σκληρές εικόνες:

AP Photo/Mary Altaffer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ