NBA

Σοκ και αγωνία για Κέμπα Γουόκερ: Χτύπησε στον αυχένα και αποχώρησε με φορείο

Σοκ και αγωνία για Κέμπα Γουόκερ: Χτύπησε στον αυχένα και αποχώρησε με φορείο

Ο Κέμπα Γουόκερ σόκαρε τον κόσμο και όλοι πλέον αγωνιούν για την κατάστασή του, αφού χτύπησε στον αυχένα όταν έπεσε με το κεφάλι πάνω σε συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο από το γήπεδο.

Είναι από τις στιγμές που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσευχηθείς να πάνε όλα καλά. Ο Κέμπα Γουόκερ προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο, αφού σε μία ανύποπτη φάση στον αγώνα των Νάγκετς με τους Σέλτικς φάνηκε να τραυματίζεται σοβαρά στον αυχένα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο από το γήπεδο.

Ο Γουόκερ τραυματίστηκε όταν σε μία προσπάθειά του να πάρει τη μπάλα έπεσε με σκυμμένο το κεφάλι πάνω στο στήθος του συμπαίκτη του, Σέμι Οτζελέγε, πέφτοντας αμέσως στο παρκέ. Ο γκαρντ των Σέλτικς έμεινε κάτω και για λίγη ώρα δεν κινούσε τα άκρα του, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός για λίγο και να κληθούν άμεσα στο παρκέ τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας και να τον τοποθετήσουν με προσοχή στο φορείο.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού, ωστόσο το παγωμένο βλέμμα όλων στο γήπεδο προκάλεσε ανησυχία, με συμπαίκτες και αντιπάλους να προσεύχονται για αυτόν.

Δείτε τα VIDEO με τον τραυματισμό και τη μεταφορά του Γουόκερ εκτός γηπέδου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες:





TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ