NBA

Σνουπ Ντογκ: "Η κατάσταση στους Λέικερς είναι σκατά, πουλάω τη θέση μου 5 δολάρια"

Σνουπ Ντογκ: "Η κατάσταση στους Λέικερς είναι σκατά, πουλάω τη θέση μου 5 δολάρια"

Ο Σνουπ Ντογκ που είναι οπαδός των Λος Άντζελες Λέικερς, ξέσπασε στο Instagram για την αποκαρδιωτική εικόνα της αγαπημένης του ομάδας, σημειώνοντας ότι πουλάει τη θέση του για 5 δολάρια.

Ο Λέικερς ηττήθηκαν τη Κυριακή τα ξημερώματα από τους Φίνιξ Σανς με σκορ 118-109, βλέποντας τα playoffs του NBA ολοένα να απομακρύνονται και τον Λεμπρόν Τζέιμς να μοιάζει εξαιρετικά μόνος.

Ο Σνουπ Ντογκ, ο οποίος είναι κάτοχος διαρκείας στο Staples Center, εξοργισμένος από την εικόνα της ομάδας του αντέδρασε έντονα στον λογαριασμό του στο Instagram, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα πουλήσει την θέση του για μόλις πέντε δολάρια!

" Είναι τραγικό αυτό που βλέπω. Κάποιος πρέπει να φύγει. Η κατάσταση είναι σκατά! Πολλοί πρέπει να φύγουν. Ας ξεκινήσουν με τον προπονητή, αυτή η κατάσταση δεν δουλεύει, δεν πηγαίνει έτσι στο LA. Διώξτε τους όλους! Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Φέρτε στον Λεμπρόν λίγη βοήθεια. Αυτή τη στιγμή πουλάω τη θέση μου. Μπορείτε να την έχετε για το υπόλοιπο της σεζόν για 5 δολάρια. Τη δίνω με 5 δολάρια" ανέφερε εμφανώς νευριασμένος ο Αμερικάνος ράπερ.

ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΣΝΟΥΠ ΝΤΟΓΚ

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ