ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκληροί οι Νάγκετς, υπέταξαν τους Θάντερ

Oklahoma City Thunder forward Paul George, right, drives the lane past Denver Nuggets forward Juan Hernangomez in the first half of an NBA basketball game Friday, Dec. 14, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Το... μισό Ντένβερ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αφού έπειτα από ένα σκληρό παιχνίδι κέρδισε με 109-98 τους Θάντερ και παρέμεινε στην κορυφή της Δύσης!

Οι απουσίες δεν λυγίζουν τους Νάγκετς! Το Ντένβερ παρατάχθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους τραυματίες Γκάρι Χάρις, Πολ Μίλσαπ και Γουίλ Μπάρτον, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε έπειτα από έναν σκληρό αγώνα να επιβληθεί με 109-98 των Θάντερ και να βελτιώσει το ρεκόρ του στο 19-9, παραμένοντας στην κορυφή της Δύσης!

Το παιχνίδι είχε αρκετά νεύρα και ένταση - με αποκορύφωμα έναν τσακωμό του Ράσελ Γουέστμπρουκ με τον Τζαμάλ Μάρεϊ στο φινάλε όταν όλα είχαν κριθεί - με το Ντένβερ όμως να αποδεικνύεται στο τέλος πιο ψύχραιμο και να παίρνει μία σπουδαία νίκη.

Ο Νίκολα Γιόκιτς με 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μάρεϊ να έχει 19 πόντους και 9 ριμπάουντ και τον Χουάντσο Ερνάνγκομεζ να προσθέτει 16 πόντους.

Για τους Θάντερ, ο Πολ Τζορτζ είχε 32 πόντους και ο Στίβεν Άνταμς 26 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Γουέτμπρουκ έμεινε στους 13 πόντους με 5/15 σουτ, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Σκληροί οι Νάγκετς, υπέταξαν τους Θάντερ

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ