Σίλβερ: "Ο ρατσισμός, η αστυνομική βαρβαρότητα και η φυλετική αδικία δεν μπορούν να αγνοηθούν"

Το μήνυμα του κομισάριου του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, στους εργαζόμενους στη Λίγκα και τα συγχαρητήρια προς τους παίκτες, τους προπονητές και τα στελέχη των ομάδων.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει απαθής με τα όσα τραγικά συμβαίνουν στις ΗΠΑ και πήρε ξεκάθαρη θέση με μήνυμα που έστειλε στους εργαζόμενους στη Λίγκα, ενώ παράλληλα μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και στελέχη των ομάδων. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

"Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πληγές στη χώρα μας που δεν έχουν επουλωθεί ποτέ. Ο ρατσισμός, η αστυνομική βαρβαρότητα και η φυλετική αδικία παραμένουν μέρος της καθημερινής ζωής στην Αμερική και δεν μπορούν να αγνοηθούν. Είμαι ενθουσιασμένος από τα πολλά μέλη της οικογένειας NBA και WNBA, παίκτες, προπονητές, θρύλους, ιδιοκτήτες ομάδων και στελέχη σε όλα τα επίπεδα, που μίλησαν για να απαιτήσουν δικαιοσύνη, προτρέποντας ειρηνική διαμαρτυρία και εργαζόμενοι για ουσιαστική αλλαγή. Μαζί, με τις ομάδες και τους παίκτες μας, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας. Ως οργανισμός, πρέπει να πράξουμε ότι είναι δυνατόν για να κάνουμε τη διαφορά". 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.