NBA

Σίλβερ: "Μαζικά θετικά τεστ κορονοϊού στο Ορλάντο θα οδηγήσουν σε νέα διακοπή"

NBA Commissioner Adam Silver speaks during a news conference at Vivint Smart Home Arena, Wednesday, Oct. 23, 2019, in Salt Lake City. The NBA announced that Salt Lake City has been selected to host the NBA All-Star Game in 2023. (AP Photo/Rick Bowmer)
NBA Commissioner Adam Silver speaks during a news conference at Vivint Smart Home Arena, Wednesday, Oct. 23, 2019, in Salt Lake City. The NBA announced that Salt Lake City has been selected to host the NBA All-Star Game in 2023. (AP Photo/Rick Bowmer) AP PHOTO/RICK BOWMER

Ο Άνταμ Σίλβερ δήλωσε πως ένα θετικό τεστ κορονοϊού δεν θα είναι αρκετό για να διακοπεί η σεζόν στο ΝΒΑ, ωστόσο αν υπάρξει μεγάλος αριθμός τότε θα πιθανότατα θα μπει λουκέτο στην σεζόν.

Ο Άνταμ Σίλβερ προσπαθεί να είναι όσο πιο ξεκάθαρος μπορεί: Το ΝΒΑ θα κάνει ό,τι μπορεί για να είναι όλοι ασφαλείς στην "φούσκα" του Ορλάντο για να συνεχιστεί η σεζόν. Σε περίπτωση όμως που για κάποιο λόγο η κατάσταση ξεφύγει, τότε δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να βάλει λουκέτο.

Ο Κομισάριος του ΝΒΑ παραχώρησε συνέντευξη μέσω βιντεοκλήσης σε ινστιτούτο υγείας, μιλώντας για τα μέτρα ασφαλείας, αλλά και για το απευκταίο σενάριο μαζεμένων θετικών κρουσμάτων.

" Δεν θα εκπλαγούμε αν έχουμε μερικά ακόμα θετικά τεστ παικτών όταν έρθουν στο Ορλάντο" δήλωσε αρχικά ο Σίλβερ, για να προσθέσει: " Αυτό που θα είναι ανησυχητικό θα είναι αν βρεθούν θετικά τεστ αφού οι παίκτες εισέλθουν στις εγκαταστάσεις και μπουν σε καραντίνα. Αν συμβεί αυτό θα έχουμε θέμα. Θα ξέρουμε ότι υπάρχει μία τρύπα στην "φούσκα". Ότι κάτι δεν δουλεύει καλά".

Κλείνοντας, ο Σίλβερ δήλωσε: " Νομίζω ότι έχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε από που μεταδόθηκε ο ιός σε κάποιο άτομο. Να αναλύσουμε τον ιό και να δούμε αν μεταδόθηκε από συγκεκριμένο παίκτη σε κάποιον άλλο.

Σίγουρα πάντως αν έχουμε μαζικά θετικά τεστ κορονοϊού στο Ορλάντο, τότε αυτό θα υπάρξει νέα διακοπή της σεζόν".

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ