NBA

Σίξερς: Περνάει από συνέντευξη ο Λου, στο βάθος Ντ' Αντόνι

Σίξερς: Περνάει από συνέντευξη ο Λου, στο βάθος Ντ' Αντόνι
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Τάιρον Λου αναμένεται να περάσει από συνέντευξη από τους Σίξερς για την θέση του προπονητή, με τον Μάικ Ντ' Αντόνι να θεωρείται πάντως αυτή τη στιγμή το φαβορί και να περιμένει την... σειρά του.

Οι Σίξερς συνεχίζουν την αναζήτηση του διαδόχου του Μπρετ Μπράουν στον πάγκο της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτής, αναμένεται να περάσουν από συνέντευξη σήμερα (29/9) τον Τάιρον Λου σύμφωνα με το σάιτ "inquirer".

Ο άλλοτε τεχνικός των Καβαλίερς στον δρόμο για το πρωτάθλημα του 2016 εργάστηκε φέτος ως ασίσταντ του - πρόσφατα απολυθέντα - Ντοκ Ρίβερς στους Κλίπερς και μέχρι πρόσφατα θεωρείτο το φαβορί για την θέση. Το γεγονός ωστόσο ότι ξαφνικά ο Μάικ Ντ' Αντόνι έγινε διαθέσιμος μετά την απομάκρυνσή του από τους Ρόκετς άλλαξε τα δεδομένα, αφού μπήκε αυτόματα πολύ ψηλά στην λίστα των υποψηφίων.

Όπως και να έχει, ο Λου θα έχει την ευκαιρία που ζητούσε για να περάσει από συνέντευξη και να δείξει το πλάνο αξιοποίησης που έχει στο μυαλό του για το δίδυμο των Μπεν Σίμονς και Τζοέλ Εμπίντ, ελπίζοντας ότι θα πείσει τους διοικούντες των Σίξερς.

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ