NBA

Σίξερς: "Παγωμάρα" με Σίμονς, σε 2 εβδομάδες θα κάνει νέες εξετάσεις

Σίξερς: "Παγωμάρα" με Σίμονς, σε 2 εβδομάδες θα κάνει νέες εξετάσεις
AP Photo/Matt Rourke AP PHOTO/MATT ROURKE

Ο τραυματισμός του Μπεν Σίμονς στη μέση παρουσιάζεται όλο και χειρότερος κάθε μέρα που περνάει, με τους Σίξερς να αναφέρουν ότι θα μείνει σίγουρα εκτός δράσης 2 εβδομάδες πριν επανεξεταστεί.

Αυτό που ξεκίνησε ως απλές ενοχλήσεις στη μέση του Μπεν Σίμονς, ενδέχεται τελικά να είναι αρκετά πιο σοβαρό από ότι περίμεναν όλοι στην Φιλαντέλφεια. Αυτό αναφέρει με δημοσίευμά του το ESPN, όπου έγινε γνωστό ότι ο Αυστραλός γκαρντ επανεξεταστεί ξανά σε δύο εβδομάδες.

Οι Σίξερς είχαν θέσει εκτός δράσης επ' αόριστον τον Σίμονς πριν μερικές ημέρες, οπότε θεωρητικά αυτά τα νέα δεν είναι καινούρια. Τα δεδομένα ωστόσο είναι διαφορετικά, αφού έγινε γνωστό ότι το θέμα δεν είναι μυϊκής φύσης, αλλά νευρολογικής, με αποτέλεσμα να χρειάζεται έξτρα προσοχή.

Με βάση αυτά που αναφέρει το ESPN, στην πραγματικότητα οι Σίξερς δεν ξέρουν πότε θα επιστρέψει ο Σίμονς στα παρκέ, ελπίζοντας απλώς ότι σε δύο εβδομάδες που θα επανεξεταστεί θα πάρουν καλά νέα.

Την φετινή σεζον ο Σίμονς έχει 16.9 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 8.3 ασίστ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Matt Rourke

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ