NBA

Σίξερς: Έμεινε στον πάγκο της ομάδας ο Μπράουν

Σίξερς: Έμεινε στον πάγκο της ομάδας ο Μπράουν
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Μπρετ Μπράουν θα είναι τεχνικός των Σίξερς και την σεζόν 2019/20, προς διάψευση των φημών που είχαν κυκλοφορήσει μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στον 2ο γύρο των playoffs.

Ο Μπρετ Μπράουν θα κάθεται στον πάγκο των Σίξερς και την σεζόν 2019/20, όπως αποκάλυψε το δίκτυο ESPN , προς ικανοποίηση των παικτών της ομάδας - με πρώτο τον Τζοέλ Εμπίντ - που είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα ήθελαν να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους με τον έμπειρο τεχνικό.

Με τους Σίξερς να έχουν θέσει ως φετινό στόχο - και μάλιστα δημόσια μέσω του ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζος Χάρις - την πορεία μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν κατά την διάρκεια της σειράς με τους Ράπτορς φήμες που τους ήθελαν να ετοιμάζονται να απολύσουν τον Μπράουν αν ερχόταν πρόωρος αποκλεισμός . Τελικά όμως αυτή η φημολογία δεν επιβεβαιώθηκε.

Το γεγονός ότι οι παίκτες των Σίξερς είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα ήθελαν να μείνει ο Μπράουν, σε σημείο που ο Εμπίντ δήλωσε ότι " είναι βλακείες αυτά που λέγονται, αν θέλει κάποιος να κατηγορήσει κάποιον, ας κατηγορήσει εμένα", η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να διατηρήσει στις τάξεις της τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Μπράουν βρίσκεται στον πάγκο των Σίξερς εδώ και έξι σεζόν, όντας πλέον ένας από τους μακροβιότερους προπονητές στο ΝΒΑ. Άντεξε τις εποχές που η ομάδα έκανε tanking και ενθουσίασε με την δουλειά του και την ικανότητά του να βελτιώνει παίκτες. Από τη νέα σεζόν βέβαια η πίεση αναμένεται να είναι μεγαλύτερη στο πρόσωπό του.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ