NBA

Σίξερς: Ανησυχία για Σίμονς, κάνει μαγνητική στη μέση

Σίξερς: Ανησυχία για Σίμονς, κάνει μαγνητική στη μέση
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Η αποχώρηση του Μπεν Σίμονς έπειτα από μόλις 5 λεπτά αγώνα κόντρα στους Μπακς λόγω ενοχλήσεων στη μέση ενεργοποίησε τους Σίξερς, που θα υποβάλλουν σε μαγνητική τον σταρ τους.

Ο Μπεν Σίμονς πονάει στη μέση και μαζί του πονάνε και οι Σίξερς. Ο All Star γκαρντ άντεξε μόλις 5 λεπτά στον αγώνα με τους Μπακς ( νίκη του Μιλγουόκι με 119-98) πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια και τεθεί εκτός για το υπόλοιπο του παιχνιδιού και πλέον στην Φιλαντέλφεια κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Όπως αποκάλυψε το ESPN, ο Αυσταλός γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, με τους Σίξερς να ελπίζουν ότι δεν θα χρειαστεί να πορευτούν χωρίς τον σταρ τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Σίμονς είχε απουσιάσει από τον προηγούμενο αγώνα της Φιλαντέλφεια με τους Νετς λόγω ενοχλήσεων στη μέση πριν πάρει την άδεια των γιατρών να αγωνιστεί κόντρα στους Μπακς, αντέχοντας ωστόσο τελικά μόλις πέντε λεπτά.

Την φετινή σεζον ο Σίμονς έχει 16.9 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 8.3 ασίστ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ