NBA

Σικάγο Μπουλς: Θέλουν... pitbull στον άσο και έχουν δύο στόχους

Chicago Bulls head coach Jim Boylen talks guard Brandon Sampson (44) during the first half of an NBA basketball game, Monday, April 1, 2019, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Chicago Bulls head coach Jim Boylen talks guard Brandon Sampson (44) during the first half of an NBA basketball game, Monday, April 1, 2019, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) AP

Εναν σκληροτράχηλο πόιντ γκαρντ χρειάζονται οι Σικάγο Μπουλς και γι' αυτό έχουν ήδη ξεχωρίσει τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν. Τέρι Ροζίερ και Πάτρικ Μπέβερλι είναι οι εκλεκτοί.

Για τις 26 από τις 30 ομάδες του ΝΒΑ, η σεζόν 2018/19 έχει ολοκληρωθεί. Μπακς, Ράπτορς, Γουόριορς και Μπλέιζερς συνεχίζουν στους τελικούς Ανατολικής και Δυτικής Περιφέρειας, ωστόσο οι παράγοντες των υπόλοιπων οργανισμών έχουν ήδη σηκώσει μανίκια και δουλεύουν με στόχο να είναι πανέτοιμοι στην έναρξη της Free Agency που φέτος θα ανοίξει στις 18:00 της 30ης Ιουνίου και όχι τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουλίου.

Μία από τις ομάδες που θα κινηθούν δυναμικά στη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι οι Μπουλς. Στο Σικάγο έχουν έναν καλό κορμό με τους Κρις Νταν, Ζακ ΛαΒίν, Ότο Πόρτερ, Ντένζελ Βάλενταϊν, Λάουρι Μάρκανεν, Γουέντελ Κάρτερ, χρειάζονται όμως έναν πραγματικά καλό πόιντ γκαρντ καθώς δεν θεωρούν τον Νταν ικανό να τους ανεβάσει επίπεδο/α. Γι' αυτό και έχουν ξεχωρίσει -σύμφωνα με το Athletic- τους δύο παίκτες που τους ενδιαφέρουν, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν κάποιος εκ των δύο έχει περισσότερους... θαυμαστές εντός οργανισμού.

Ο ένας που αρέσει στους παράγοντες των Μπουλς είναι ο Τέρι Ροζίερ, ο 25χρονος πόιντ γκαρντ των Σέλτικς που είναι restricted free agent (η ομάδα της Βοστώνης θα έχει το δικαίωμα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε πρόταση για να τον κρατήσει). Ο άλλος είναι ο Πάτρικ Μπέβερλι που θέλει να επιβραβευθεί για την καλή πορεία των Λος Άντζελες Κλίπερς, αλλά είναι έξι χρόνια μεγαλύτερος από τον "Scary Terry". Πρόκειται για δύο πολύ ανταγωνιστικούς, πολύ φιλόδοξους αθλητές, που ταιριάζουν στο ρόστερ των Μπουλς και είναι σίγουρα ανώτεροι από τον Κρις Νταν.

Με τους ΛαΒίν, Πόρτερ, Μάρκανεν, Κάρτερ να έχουν εγγυημένη θέση στην πεντάδα των Ταύρων την περίοδο 2019/20, στο Σικάγο θα δώσουν έμφαση στη θέση του άσου και από την κίνηση που θα κάνουν θα κριθεί σε μεγάλο ποσοστό η πορεία τους την ερχόμενη σεζόν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ