ΜΠΑΣΚΕΤ

Σικάγο Μπουλς: Έκανε πίσω ο Τζίμι Μπόιλεν μετά την αντίδραση των παικτών του

Σικάγο Μπουλς: Έκανε πίσω ο Τζίμι Μπόιλεν μετά την αντίδραση των παικτών του
AP PHOTO/KAMIL KRZACZYNSKI

Ο Τζίμι Μπόιλεν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τα παρατράγουδα που ακολούθησαν την πιο βαριά ήττα στην ιστορία των Μπουλς.

Τις τελευταίες μέρες, η κατάσταση στους Σικάγο Μπουλς έχει ξεφύγει από τον έλεγχο της διοίκησης. Η συντριβή που υπέστησαν εντός έδρας από τους Μπόστον Σέλτικς προκάλεσε μία σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις,με αποκορύφωμα την είδηση ότι οι παίκτες κατήγγειλαν τον Τζίμι Μπόιλεν στο σύνδεσμο παικτών.

Ο προπονητής των Μπουλς, έπειτα από το ξέσπασμα των παικτών του, αποφάσισε να μην ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να λήξει τη διαμάχη προτού προλάβει να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σε δηλώσεις του στη Chicago Tribune, ξεκαθάρισε ότι: "Η δουλειά μου είναι να πιέζω τους παίκτες μου για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Τους πιέζω για να αποχωριστούν την ζώνη ασφαλείας τους. Άλλωστε, για το λόγο αυτό έχω αναλάβει το τιμόνι των Μπουλς".

Παρότι το κλίμα στους Μπουλς μοιάζει να βελτιώνεται, σήμερα τα ξημερώματα (11/12) γνώρισαν νέα ήττα από τους Σακραμέντο Κινγκς με 108-89.

Photo Credits: AP Photo/Kamil Krzaczynski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ