NBA

Σικάγο Μπουλς: Η πρόσληψη του Καρνισόβας τούς θύμισε το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Σικάγο Μπουλς: Η πρόσληψη του Καρνισόβας τούς θύμισε το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Οι Σικάγο Μπουλς επισημοποίησαν την πρόσληψη του Αρτούρας Καρνισόβας, για να θυμηθούν το βράδυ που τον αντμετώπισαν στο Παρίσι, όταν φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αρτούρας Καρνισόβας είναι το νέο αφεντικό των Σικάγο Μπουλς, ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να ξαναχτίστει την ομάδα με στόχο "το έβδομο δαχτυλίδι" όπως εξήγησε ο ίδιος. Ο ιθύνων νους των Ταύρων έπιασε γρήγορα δουλειά, έκανε ήδη τις πρώτες κινήσεις του (με σημαντικότερη αυτή της απομάκρυνσης του Γκαρ Φόρμαν από τη θέση του GM μετά από το 1998) και πλέον έχει το "πράσινο φως" να κινηθεί όπως επιθυμεί για να επιστρέψει το Σικάγο στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ανακοίνωση της πρόσληψής του έδωσε μάλιστα την ευκαιρία στους Σικάγο Μπουλς να θυμηθούν το βράδυ που τον αντιμετώπισαν. Πίσω στο 1997 όταν ο Λιθουανός ήταν ακόμη ενεργός εντός παρκέ και φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η μονομαχία στο Παρίσι απέναντι στην ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν, η οποία προερχόταν από δύο σερί δαχτυλίδια και ετοιμαζόταν να κάνει ακόμη ένα three - peat.

Σε εκείνον τον αγώνα, ο Αρτούρας Καρνισόβας ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 19 πόντους, ενώ για το Σικάγο ο Μάικλ Τζόρνταν είχε 27 πόντους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ