NBA

Σικάγο Μπουλς: Δύο με τρεις μήνες έξω ο ρούκι Γουέντελ Κάρτερ

Chicago Bulls center Wendell Carter Jr., dunks against Indiana Pacers during the second half of an NBA basketball game Friday, Jan. 4, 2019, in Chicago. (AP Photo/Nam Y. Huh)
Chicago Bulls center Wendell Carter Jr., dunks against Indiana Pacers during the second half of an NBA basketball game Friday, Jan. 4, 2019, in Chicago. (AP Photo/Nam Y. Huh) AP

Τεράστιο πλήγμα για τους Σικάγο Μπουλς, που θα χάσουν (ενδεχομένως και έως το τέλος της περιόδου) τον ρούκι Γουέντελ Κάρτερ.

Με τον χειρότερο τρόπο ενδέχεται να ολοκληρωθεί η ρούκι σεζόν του Γουέντελ Κάρτερ, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Μπουλς το βράδυ της Παρασκευής (18/1), ο νεαρός σέντερ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό αντίχειρα που ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός δράσης έως το τέλος της κανονικής περιόδου!

Το minimum που θα χρειαστεί ο Κάρτερ για να γυρίσει στη δράση είναι οι οκτώ εβδομάδες, ωστόσο θεωρείται απίθανο να πιεστεί ο 19χρονος ψηλός από τη στιγμή που η ομάδα του Σικάγο δεν κυνηγά κάτι ιδιαίτερο. Σε 44 αγώνες ο πρώην παίκτης του Πανεπιστημίου Ντιουκ είχε 10.3 πόντους με 51.3% στο δίποντο και 79.5% στις βολές, μαζί με 7 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.3 κοψίματα ανά 25.2 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ