ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφαλιάρα των Χοκς στους Γουίζαρντς

Atlanta Hawks guard Trae Young (11) drives past the defense of Washington Wizards guard Chasson Randle during the first half of their NBA basketball game Tuesday, Dec. 18, 2018, in Atlanta. (AP Photo/John Amis)
AP Photo/John Amis AP PHOTO/JOHN AMIS

Έχοντας 7 παίκτες να σημειώνουν τουλάχιστον 13 πόντους, οι Χοκς κέρδισαν με 118-110 τους Γουίζαρντς, δείχνοντάς τους ότι ακόμα έχουν δρόμο μπροστά τους.

Η Ατλάντα δεν κερδίζει συχνά φέτος. Όταν το κάνει πάντως, φροντίζει να το κάνει με... φαντασμαγορικό τρόπο, σκοράροντας πολύ. Αυτό έκανε και κόντρα στην ομάδα... ασανσέρ του ΝΒΑ, τους Γουίζαρντς, τους οποίους υπέταξε με 118-110, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 7-23.

Αυτή ήταν μόλις η 2η νίκη των Χοκς στα τελευταία 9 παιχνίδια τους, την ίδια στιγμή που η Ουάσινγκτον απογοήτευσε για ακόμα μία φορά, αφού μόλις μερικές ημέρες μετά τη νίκη της επί των Λέικερς δεν κατάφερε να κερδίσει μία από τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Τζον Κόλινς με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τρε Γιανγκ να προσθέτει 19 πόντους και τον Τζέρεμι Λιν 16 πόντους, σε μία βραδιά που η Ατλάντα είδε 7 παίκτες της να σημειώνουν τουλάχιστον 13 πόντους!

Για τους Γουίζαρντς, ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 29 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Τρέβορ Αρίζα 19 πόντους (αλλά με 6/17 σουτ), 8 ριμπάουντ και 6 κλεψίματα. Με τον Τζον Γουόλ να μένει όμως στους 15 πόντους με 6/18 σουτ και 6 ασίστ, δεν γινόταν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Σφαλιάρα των Χοκς στους Γουίζαρντς

AP Photo/John Amis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ