NBA

Σεθ Κάρι: "Είχα πρόταση από Γουοριορς, δεν ήθελα να είμαι στην σκιά του Στεφ"

Σεθ Κάρι: "Είχα πρόταση από Γουοριορς, δεν ήθελα να είμαι στην σκιά του Στεφ"
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Σεθ Κάρι δήλωσε ότι αρκετές φορές στο παρελθόν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στους Γουόριορς, αλλά δεν ήθελε να συνυπάρχει με τον αδελφό του, Στεφ Κάρι.

Το να είσαι ο αδελφός του Στεφ Κάρι δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά να παίζεις και εσύ μπάσκετ. Ο Σεθ Κάρι το κατάλαβε αυτό αρκετά νωρίς, για αυτό και θέλησε να μείνει όσο πιο μακριά γινόταν από την σκιά του σταρ των Γουόριορς.

Σε αντίθεση με τον Στεφ Κάρι, ο δρόμος του Σεθ Κάρι προς το ΝΒΑ δεν ήταν στρωμένος, αφού χρειάστηκε να αγωνιστεί δύο χρόνια στη G-League πριν πάρει μία ευκαιρία. Αυτή η ευκαιρία μάλιστα είχε έρθει νωρίτερα, αφού αρκετές φορές οι Γουόριορς τον προσέγγισαν, αλλά ο Σεθ Κάρι δεν ήθελα να συνυπάρξει με τον αδελφό του.

" Ειλικρινά το σκέφτηκα πολύ. Στα πρώτα βήματα της καριέρας μου είχα την ευκαιρία να παίξω για τους Γουόριορς, έχοντας μικρό ρόλο" δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των Μάβερικς, για να προσθέσει: " Πάντα όμως απέρριπτα τις προτάσεις, επειδή δεν ήθελα να παίξω για την ομάδα του Στεφ.

Προτιμούσα να παίξω εναντίον του αδελφού μου. Έτσι κι αλλιώς θα με σύγκριναν μαζί του, αλλά αν ήμασταν συμπαίκτες αυτή η σύγκριση θα πολλαπλασιαζόταν. Ήθελα να ακολουθήσω τον δικό μου δρόμο και να κάνω τα πράγματα όπως ήθελα εγώ".

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ