NBA

Σέλτικς: Βλέπουν Κέμπα Γουόκερ για αντι-Ίρβινγκ

Σέλτικς: Βλέπουν Κέμπα Γουόκερ για αντι-Ίρβινγκ
AP Photo/Chuck Burton AP PHOTO/CHUCK BURTON

Με τον Καϊρί Ίρβινγκ να σκέφτεται να αποχωρήσει από τους Σέλτικς, η Βοστώνη φαίνεται ότι εξετάζει την περίπτωση του Κέμπα Γουόκερ για να τον αντικαταστήσει.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ φαίνεται κάθε μέρα όλο και πιο πιθανό να καταλήξει στους Νετς κι ας εμφανίζονται εσχάτως διστακτικοί στο Μπρούκλιν. Οι Σέλτικς ωστόσο δεν φαίνεται να σκοπεύουν να μείνουν άπραγοι, με τις τελευταίες πληροφορίες από τις ΗΠΑ να αναφέρουν ότι εξετάζουν την περίπτωση του Κέμπα Γουόκερ.

Ο All Star γκαρντ είναι από τα καλύτερα διαθέσιμα ονόματα της αγοράς, στους σταρ της... δεύτερης ταχύτητας, έχοντας παράλληλα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στους Σέλτικς.

Οι "Κέλτες" βέβαια αναμένεται να έχουν αρκετό ανταγωνισμό, αρχικά από την ομάδα του Γουόκερ, τους Χόρνετς - που μπορούν να του προσφέρουν 5ετές συμβόλαιο αξίας 220 εκατ. δολαρίων - αλλά και από τους Μάβερικς και ίσως ακόμα και τους Λέικερς.

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι οι Σέλτικς δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα τους, θέλοντας να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Την σεζόν 2018/19 ο Γουόκερ είχε 25.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 34.9 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας ρεκόρ καριέρας σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ.

AP Photo/Chuck Burton

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ