NBA

Σέλτικς σε Χιτ: "Νικήστε τους Λέικερς"

Σέλτικς σε Χιτ: "Νικήστε τους Λέικερς"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Λίγες στιγμές μετά τον αποκλεισμό τους από τους Χιτ, οι Σέλτικς δεν ευχήθηκαν απλώς "καλή τύχη" στους αντιπάλους τους στους τελικούς, παρά απαίτησαν από αυτούς να νικήσουν τους Λέικερς.

Οι Σέλτικς και οι Λέικερς είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε "αιώνιους αντιπάλους" στο ΝΒΑ. Η τελευταία κίνηση των Σέλτικς, η οποία έχει ιστορία 38 ετών, το απέδειξε αυτό.

Με τους Χιτ να παίρνουν τη νίκη με 125-113 επί των Σέλτικς στο Game 6 και να προκρίνονται στους τελικούς του ΝΒΑ όπου θα αντιμετωπίσουν τους Λέικερς, η Βοστώνη ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αντιπάλους της, όπως μία ημέρα νωρίτερα οι Νάγκετς στους Λέικερς. Οι "Κέλτες" όμως το πήγαν ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας από τους Χιτ να νικήσουν τους Λέικερς!

"Σεβασμός στους Χιτ. Καλή τυχη στους Τελικούς: Νικήστε το Λ.Α" έγραψαν συγκεκριμένα στον λογαριασμό τους στο twitter οι Σέλτικς, δείχνοντας το "μίσος" τους για τους Λέικερς:

Σέλτικς σε Χιτ: "Νικήστε τους Λέικερς"

Η συγκεκριμένη προτροπή - ή μάλλον... απαίτηση - δεν είναι πάντως καινούρια από πλευράς των Σέλτικς. Ίσα-ίσα που έχει ιστορία 38 χρόνων!

Συγκεκριμένα, το μακρινό 1982 οι Σέλτικς αντιμετώπιζαν τους Σίξερς στους Τελικούς της Ανατολής, με την σειρά να φτάνει σε Game 7. Με το παιχνίδι λοιπόν να έχει κριθεί και την Φιλαντέλφεια να οδεύει τότε προς τη νίκη, ξαφνικά οι φίλοι των Σέλτικς άρχισαν να φωνάζουν με ρυθμό "Beat L.A! Beat L.A!" απαιτώντας από τους Σίξερς να νικήσουν στους τελικούς την ομάδα του Λος Άντζελες!

Για την ιστορία, οι Σίξερς δεν έκαναν τότε το χατίρι των φίλων των Σέλτικς, αφού ηττήθηκαν στους τελικούς με 4-2. Έναν χρόνο αργότερα ωστόσο πήραν ρεβάνς από τους Λέικερς, αφού συναντήθηκαν ξανά μαζί τους στους τελικούς και τους "σκούπισαν" με 4-0 νίκες, κατακτώντας τον τίτλο.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ