NBA

Μπάσιμο για Χέιγουορντ από τους Χοκς που ψάχνουν το μεγάλο κόλπο

Μπάσιμο για Χέιγουορντ από τους Χοκς που ψάχνουν το μεγάλο κόλπο
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Έτοιμοι να αποκτήσουν τον Γκόρντον Χέιγουορντ μέσω sign-and-trade είναι οι Ατλάντα Χοκς, αν ο 30χρονος περιφερειακός πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους Μπόστον Σέλτικς. Παράταση στη διορία του.

Η 17η Νοεμβρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να ενημερώσει ο Γκόρντον Χέιγουορντ τους Σέλτικς σχετικά με το μέλλον του. Ο 30χρονος περιφερειακός έχει συμβόλαιο αξίας 34.187.085 δολαρίων για τη σεζόν 2020/21, σκέφτεται όμως να κάνει opt-out και να αναζητήσει μια νέα συμφωνία, με τους Ατλάντα Χοκς να είναι σύμφωνα με τον Κρις Χέινς του Yahoo έτοιμοι να τον αποκτήσουν μέσω sign-and-trade σε περίπτωση που εκείνος αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Σέλτικς.

Είπαμε πως η διορία του έληγε στις 17/11, ωστόσο υπήρξε συμφωνία με τους Σέλτικς για μικρή παράταση έως τις 19/11, μία μέρα πριν ανοίξει δηλαδή η Free Agency.

Οι Χοκς θέλουν να βάλουν στο πλευρό του Τρέι Γιανγκ έναν καλό δημιουργό και ο Χέιγουορντ είναι ίσως ο ιδανικός all-around παίκτης για μια τέτοια ομάδα, με τον Ντι'Αντρε Χάντερ, τον Τζον Κόλινς και τον Κλιντ Καπέλα να συμπληρώνουν την πεντάδα. Πίσω τους υπάρχουν οι Κέβιν Χέρτερ, Κάμ Ρέντις, αλλά και ο βετεράνος ψηλός με το καλό περιφερειακό σουτ, Ντεγουέιν Ντέντμον. Σε περίπτωση που οι Χοκς αποκτήσουν τον Χέιγουορντ μέσω sign-and-trade, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα προσφέρουν στους Σέλτικς, αν και στο salary cap τους έχουν άπλετο χώρο.

Τη σεζόν 2019/20 ο ταλαιπωρημένος από σοβαρούς τραυματισμούς Χέιγουορντ είχε 17.5 πόντους από 55.4% στο δίποντο, 38.3% στο τρίποντο και 85.5% στις βολές, μαζί με 6.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά 33.5 λεπτά συμμετοχής σε 52 αγώνες.

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS NBA ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ