NBA

Σέλτικς: Με τον Τζέιλεν Μπράουν τα έβαλε ο Μάρκους Σμαρτ

Members of the Boston Celtics lock arms as they listen to the national anthem before an NBA conference final playoff basketball game against the Miami Heat on Thursday, Sept. 17, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Members of the Boston Celtics lock arms as they listen to the national anthem before an NBA conference final playoff basketball game against the Miami Heat on Thursday, Sept. 17, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP IMAGES

Ο Τζέιλεν Μπράουν ήταν, τελικά, το "θύμα" του Μάρκους Σμαρτ στο επεισόδιο που έγινε στα αποδυτήρια των Σέλτικς μετά από το Game 2 των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας με αντίπαλο τους Μαϊάμι Χιτ.

Μετά το άκουσμα της τελευταίας κόρνας στο Game 2 των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Χιτ και κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια, υπήρξε ένταση στους Σέλτικς με τον Μάρκους Σμαρτ να φωνάζει προς τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic, ο παίκτης με τον οποίο τα έβαλε ο Σμαρτ ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να μείνει σε λεκτικό επίπεδο η αντιπαράθεση των δύο παικτών.

Θυμίζουμε ότι οι παίκτες των Σέλιτκς έσπευσαν να υποτιμήσουν το γεγονός, ρίχνοντας βολές στους δημοσιογράφους για "δημοσιεύματα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν αρνητικό κλίμα στην ομάδα της Βοστώνης" ενόψει της συνέχειας των τελικών Ανατολής.

Photo Credits: AP Images

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ