NBA

Σέλτικς: Αυξάνονται οι πιθανότητες για Χέιγουορντ εν όψει του Game 2

Boston Celtics' Gordon Hayward shoots the ball during the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Tuesday, Aug. 11, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mike Ehrmann, Pool)
Boston Celtics' Gordon Hayward shoots the ball during the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Tuesday, Aug. 11, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mike Ehrmann, Pool) AP PHOTO/MIKE EHRMANN, POOL

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ τοποθετήθηκε στη λίστα των αμφίβολων των Μπόστον Σέλτικς, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες επιστροφής στην δράση μετά από τέσσερις εβδομάδες, εν όψει του Game 2 με τους Μαϊάμι Χιτ.

Οι Μπόστον Σέλτικς είδαν τον Μπαμ Αντεμπάγιο να λέει όχι στον Τζέισον Τέιτουμ στο φινάλε του Game 1 των τελικών της Ανατολής, με αποτέλεσμα την ήττα. Την ίδια στιγμή όμως που ο Μπραντ Στίβενς προετοιμάζει τα πλάνα του για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, τα νέα για τον Γκόρντον Χέιγουορντ είναι ευχάριστα.

Η ομάδα της Βοστώνης τον τοποθέτησε στη λίστα με τους αμφίβολους για το Game 2, για πρώτη φορά μετά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη πριν από τέσσερις εβδομάδες. Με τους τελικούς της περιφέρειας να βρίσκονται σε εξέλιξη, η επιστροφή του έμπειρου φόργουορντ μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη σειρά. Ακόμη κι αν η επάνοδος στα παρκέ δεν έρθει στο δεύτερο, αλλά στο τρίτο παιχνίδι.

Όπως και να έχει, οι Μπόστον Σέλτικς ξέρουν πως πολύ σύντομα (ενδεχομένως κι απόψε), θα έχουν ακόμη ένα όπλο στη φαρέτρα τους.

AP Photo/Mike Ehrmann, Pool

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ