NBA

Σέλτικς: Αργεί η επιστροφή του Χέιγουορντ

Σέλτικς: Αργεί η επιστροφή του Χέιγουορντ
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο τεχνικός των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, δήλωσε ότι η αποθεραπεία του Γκόρντον Χέιγουροντ κυλάει φυσιολογικά, ωστόσο η επιστροφή του στα παρκέ απέχει ακόμα αρκετά.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ είναι η μεγάλη απώλεια των Σέλτικς, αφού παραμένει εκτός δράσης από το Game 1 της σειράς του πρώτου γύρου κόντρα στους Σίξερς λόγω διαστρέμματος στον δεξιό αστράγαλο. Όπως φαίνεται ωστόσο, η επιστροφή του σητν δράση αργεί ακόμα.

Με το διάστημα της απουσίας του να έχει οριστεί στις τέσσερις εβδομάδες, ο Χέιγουορντ βρίσκεται αυτή την περίοδο εκτός "φούσκας" προκειμένου να είναι στο πλευρό της γυναίκας του, η οποία αναμένεται να γεννήσει σύντομα. Ο έμπειρος φόργουορντ έχει κλείσει πλέον δύο εβδομάδες εκτός δράσης, αλλά κατά τα φαινόμενα μάλλον θα χρειαστεί περισσότερο διάστημα από ότι υπολογίστηκε αρχικά για να επιστρέψει στην δράση.

"Η αποθεραπεία του πηγαίνει καλά, νιώθει λίγο καλύτερα, αλλά ακόμα δεν είναι τέλεια. Νομίζω ότι το περπάτημά του δεν είναι ακόμα τέλειο όμως. Μόλις συμβεί αυτό θα βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής" δήλωσε ο τεχνικός των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, δείχνοντας συγκρατημένα αισιόδοξος, πριν προσθέσει: "Νομίζω ότι σύντομα θα επιστρέψει στην 'φούσκα', αλλά ακόμα και όταν γυρίσει θα έχει λίγο καιρό ακόμα μπροστά του πριν πατήσει παρκέ".

Οι Σέλτικς είναι κατά τα φαινόμενα υποχρεωμένοι να πορευτούν στην σειρά με τους Ράπτορς (στην οποία προηγούνται με 1-0) χωρίς τον Χέιγουορντ, ελπίζοντας ότι θα προκριθούν και θα τον έχουν στην διάθεσή τους στους τελικούς της Ανατολής.

Την φετινή σεζόν ο Χέιγουορντ έχει 17.5 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο με 38.3% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ