NBA

Σέλτικς: Αποσύρουν το "5" του Κέβιν Γκαρνέτ

Σέλτικς: Αποσύρουν το "5" του Κέβιν Γκαρνέτ

Σπουδαία κίνηση από τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι αποφάσισαν να τιμήσουν τον Κέβιν Γκαρνέτ για την προσφορά του στην ομάδα, αποσύροντας τη φανέλα με το Νο5.

Μετά από έξι χρόνια στη Βοστώνη και με τεράστια συνεισφορά ώστε να επιστρέψει ο τίτλος στους Κέλτες μετά από δύο και πλέον δεκαετίες, οι Μπόστον Σέλτικς αποφάσισαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Κέβιν Γκαρνέτ.

Πώς; Αποσύροντας τη φανέλα με το Νο5, με την οποία ταυτίστηκε και διακρίθηκε στη Βοστώνη, αλλά και αγαπήθηκε για την αφοσίωση και τη μαχητικότητά του. Η ομάδα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποσύρει τη φανέλα του "KG", η οποία θα πάρει τη θέση της στη γειτονιά των (23) θρύλων της στην οροφή του γηπέδου, σε εκδήλωση που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί, αλλά όπως προδίδει το video των Σέλτικς αναμένεται τη σεζόν 2020-21.

Ο ίδιος ο Γκαρνέτ πάντως, με ανάρτησή του στο Twiiter, εμφανίστηκε συγκινημένο: "Είναι τιμή μου και είμαι ευγνώμων που οι οι Σέλτικς θα αποσύρουν το νούμερο μου. Πάντα θα έχω απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση για τον ιδιοκτήτη, τον Ντάνι Έιντζ, τον Ντοκ Ρίβερς, τους παλιούς συμπαίκτες μου και φυσικά τοτον λαό των Σέλτικς!"

Photo Credits: AP Photo/Winslow Townson, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ