NBA

Σε εστιατόριο των βορείων προαστίων Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο

Σε εστιατόριο των βορείων προαστίων Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Οι διακοπές της οικογένειας Αντετοκούνμπο ξεκίνησαν, με τον Γιάννη και τον Θανάση να επισκέπτονται το βράδυ του Σαββάτου το εστιατόριο "Zaatar" στα βόρεια προάστια της Αθήνας (PHOTO).

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Παρασκευή (18/9) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως σας είχε ενημερώσει ο Βασίλης Σκουντής μέσω του blog του εδώ και αρκετές ημέρες, που μάλιστα βγήκε σε ζωντανή σύνδεση το βράδυ της ίδιας ημέρας για να ενημερωθεί για το back-to-back βραβείο MVP που κατέκτησε.

Μία μέρα μετά από το "Athens, Greece" που ομόρφυνε την εικόνα την ώρα που ο Κομισάριος Άνταμ Σίλβερ ανακοίνωνε τα ευχάριστα στον Greek Freak, το βράδυ του Σαββάτου (19/9) δηλαδή, η οικογένεια και ο ατζέντης του Γιάννη επισκέφθηκαν το εστιατόριο των βορείων προαστίων "Zaatar" και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τους ιδιοκτήτες του.

" Back-to-back MVP NBA εναντίον MVP γεύσης σημειώσατ Χ. Που να το χάσει το MVP βραβείο όταν τρώει εδώ; Ευχαριστούμε Γιάννη και Θανάση για την παρέα" έγραψε ο εκ των ιδιοκτητών του εστιατορίου στον λογαριασμό του στο Instagram.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ