ΜΠΑΣΚΕΤ

Σανς: Ο ιδιοκτήτης τους ξεκαθάρισε ότι δεν φεύγουν από το Φοίνιξ

Phoenix Suns majority owner Robert Sarver yells at the officials after a foul was called against the Suns during an NBA basketball game against the New Orleans Hornets Friday, March 25, 2011, in Phoenix. The Hornets defeated the Suns 106-100. (AP Photo/Ross D. Franklin)
Phoenix Suns majority owner Robert Sarver yells at the officials after a foul was called against the Suns during an NBA basketball game against the New Orleans Hornets Friday, March 25, 2011, in Phoenix. The Hornets defeated the Suns 106-100. (AP Photo/Ross D. Franklin) ASSOCIATED PRESS

Με μήνυμά του στο Twitter, ο ιδιοκτήτης των Φοίνιξ Σανς έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν την ομάδα του να μαζεύει τα μπογαλάκια της και να μετακομίζει σε άλλη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το απόγευμα της Τετάρτης (12/12), ο ιδιοκτήτης των Φοίνιξ Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι εάν δεν ξεπεραστεί το πρόβλημα που προέκυψε με τη χρηματοδότηση του νέου γηπέδου των Φοίνιξ Σανς θα φροντίσει προσωπικά ο ίδιος να μεταφερθούν σε μία πιο φιλόξενη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, είναι φυσικό να υπήρξε ένας αναβρασμός και μία μεγάλη αναταραχή στους φιλάθλους του Φοίνιξ, η οποία όμως τερματίστηκε χάρη στην έγκαιρη τοποθέτηση του ιδιοκτήτη τους. Οι Φοίνιξ Σανς δημοσίευσαν στo Twitter την απάντηση του Ρόμπερτ Σάρβερ, με τα χαμόγελα να επιστρέφουν οριστικά στην πόλη του Φοίνιξ.

Αυτό το tweet έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ