NBA

Σαν σήμερα: Η στιγμή που διέλυσε για πάντα τη σχέση του Τόμας με τον Τζόρνταν

Σαν σήμερα: Η στιγμή που διέλυσε για πάντα τη σχέση του Τόμας με τον Τζόρνταν

Σαν σήμερα, πριν από 29 χρόνια, οι Ντιτρόιτ Πίστονς αποχώρησαν από το παρκέ χωρίς να δώσουν τα χέρια στους Σικάγο Μπουλς, κίνηση που ο Μάικλ Τζόρνταν δεν συγχώρησε ποτέ (VIDEO).

Για χρόνια οι Πίστονς ήταν ο κακός μπελάς των Μπουλς. Ο Αϊζάια Τόμας, ο Τζο Ντούμαρς, ο Ντένις Ρόντμαν, ο Μπιλ Λαϊμπίρ και η παρέα τους έκοβαν τον δρόμο του Μάικλ Τζόρνταν προς την κορυφή, μέχρι το 1991. Στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας η ομάδα του Σικάγο διέλυσε με 4-0 εκείνη του Ντιτρόιτ (94-83, 105-97, 113-107, 115-94), με τους Bad Boys να αποχωρούν σαν... κλέφτες από το παρκέ στο τέλος της σειράς και τον MJ να διαγράψει μια για πάντα τον Αϊζάια Τόμας για τον οποίο ακόμη και σήμερα τρέφει μάλλον δυσάρεστα συναισθήματα .

Αρκετή ώρα πριν από το τέλος του τέταρτου αγώνα και ενώ το αποτέλεσμα είχε κριθεί, κάποιοι παίκτες των Πίστονς ήταν όρθιοι στον πάγκο. Συζήτησαν και αποφάσισαν να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς χειραψία στους αντιπάλους τους, κίνηση που σχολιάζεται ακόμη και σήμερα. Η ιστορία αναλύθηκε με κάθε λεπτομέρεια στο "The Last Dance", για να πέσει κι άλλο λάδι στη φωτιά που συνεχίζει να καίει ανάμεσα στον Τόμας και τον Τζόρνταν.

Δείτε τι συνέβη το βράδυ της 27ης Μαΐου στο Ντιτρόιτ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ