NBA

Σαν σήμερα: 21 χρόνια από το βράδυ που ο Σακίλ Ο' Νιλ διέλυσε τον Κρις Ντάντλι

Σαν σήμερα: 21 χρόνια από το βράδυ που ο Σακίλ Ο' Νιλ διέλυσε τον Κρις Ντάντλι

Πέρασαν κιόλας 21 χρόνια από το βράδυ που ο Σακίλ Ο' Νιλ χτύπησε σαν... τρένο τον Κρις Ντάντλι, σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές υποτιμητικές στιγμές στην ιστορία του ΝΒΑ (VIDEO).

Ήταν ξημερώματα της 29ης Μαρτίου του 1999 στην Ελλάδα, όταν ο Σακίλ Ο' Νιλ πήρε παραμάζωμα τον Κρις Ντάντλι σε αγώνα των Λέικερς με τους Νικς για την κανονική περίοδο. Πέρασαν 21 χρόνια από εκείνο το βράδυ (νίκη των γηπεδούχων με 99-91) και ακόμη η συγκεκριμένη φάση μνημονεύεται, καθώς θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του Σακ και ως ένα απο τα πιο υποτιμητικά καρφώματα στην ιστορία της Λίγκας.

Ο "Ντίζελ" πήρε τη μπάλα στο ποστ, έπαιξε με υπομονή μέχρι να βρει το σωστό πάτημα, γύρισε και τελείωσε τη φάση λες και δεν υπήρχε παίκτης απέναντί του, ενώ στη συνέχεια έσπρωξε τον Ντάντλι για να τον ρίξει στους φωτογράφους. Ο ψηλός των Νικς σηκώθηκε έξαλλος, πέταξε τη μπάλα στον Ο' Νιλ με τρομερά νεύρα, του είπε πολλές φορές " άντε γ....", με τους διαιτητές να ηρεμούν την κατάσταση με τα χίλια ζόρια.

Δείτε τι είχε συμβεί ανάμεσα στους δύο ψηλούς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ