NBA

Σαμπόνις: Πάει στην "φούσκα", αλλά δεν θα παίξει

Σαμπόνις: Πάει στην "φούσκα", αλλά δεν θα παίξει
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Ντομάντας Σαμπόνις αναμένεται να μεταβεί στην "φούσκα" για να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του στους Πέισερς, ωστόσο όπως ξεκαθαρίστηκε δεν πρόκειται να αγωνιστεί.

Η είδηση ότι ο Ντομάντας Σαμπόνις θα μεταβεί στην "φούσκα" στο Ορλάντο προκάλεσε δειλά χαμόγελα στους Πέισερς, οι οποίοι ήλπιζαν ότι θα τον δουν να αγωνίζεται. Ο όποιος ενθουσιασμός ωστόσο διακόπηκε άμεσα όταν έγινε γνωστό ότι μάλλον δεν θα αγωνιστεί φέτος.

Ο Λιθουανός φόργουορντ/σέντερ ήταν εκτός "φούσκας" από την αρχή επειδή ταλαιπωρείται από πελματιαία απονεύρωση, με αποτέλεσμα να έχει να κάνει κανονική προπόνηση για πάνω από έξι εβδομάδες. Δεδομένου λοιπόν ότι η Ιντιάνα δεν ρίσκαρε στην αρχή, δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος για να το κάνει τώρα, ειδικά από την στιγμή που οι ελπίδες για πορεία βαθιά στα playoffs είναι εξαιρετικά μειωμένες.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πέισερς βρίσκονται πλέον πίσω στην σειρά του πρώτου γύρου με τους Χιτ με 3-0 μετά την ήττα τους στο Game 3 με 115-124. Και η αλήθεια είναι ότι έχουν όσο τίποτα ανάγκη την ενέργεια του Σαμπόνις. Αν και βέβαια είναι πιθανό ο Λιθουανός να μην προλάβαινε έτσι κι αλλιώς να ενισχύει την Ιντιάνα ακόμα και αν ήθελε, αφού από την στιγμή που θα φτάσει στην "φούσκα" θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για τέσσερις ημέρες πριν βρεθεί με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι είναι πιθανό να έχουν αποκλειστεί μέχρι τότε.

Την φετινή σεζόν ο Σαμπόνις είχε 18.5 πόντους, 12.4 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ