NBA

Σακραμέντο Κινγκς: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Λουκ Γουόλτον

Sacramento Kings head coach Luke Walton reacts against the Dallas Mavericks during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Aug. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Sacramento Kings head coach Luke Walton reacts against the Dallas Mavericks during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Aug. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ο Λουκ Γουόλτον θα έχει ακόμη μία ευκαιρία στον πάγκο των Σακραμέντο Κινγκς, αφού ο Μόντε ΜακΝάιρ δεν θέλησε να προβεί σε αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η πρόσληψη του Μόντε ΜακΝάιρ από τους Σακραμέντο Κινγκς δημιούργησε νέα δεδομένα στην ομάδα, η οποία απέτυχε για ακόμη μία σεζόν να προκριθεί στα NBA Playoffs. Ο GM των "Βασιλιάδων" είναι αυτός που τις τελευταίες εβδομάδες τρέχει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, πλην όμως η πιο σημαντική απόφαση που έπρεπε να πάρει αφορούσε στον προπονητή της ομάδας.

Κι όπως τονίζει το ESPN, δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία. Ο Λουκ Γουόλτον έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης για να ηγηθεί της προσπάθειας για το 2020/21, με τον Μόντε ΜακΝάιρ να εξηγεί πως "κάναμε κάποιες καλές συζητήσεις. Άκουσα σπουδαία πράγματα από εκείνον, μέχρι στιγμής η συνεργασία μας είναι σπουδαία. Ο Λουκ θα είναι ο προπονητής της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο".

Κάπως έτσι, μπήκε οριστικά τέλος στην παραφιλολογία που αφορούσε στον πάγκο του Σακραμέντο.

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ