NBA

Σακραμέντο Κινγκς: Ατυχία δίχως τέλος, τραυματίστηκε ο Φοξ

Σακραμέντο Κινγκς: Ατυχία δίχως τέλος, τραυματίστηκε ο Φοξ
AP Photo/Nam Y. Huh AP PHOTO/NAM Y. HUH

Το ντόμινο γκαντεμιάς συνεχίζεται για τους Κινγκς, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι ο σταρ της ομάδας, ΝτιΆρον Φοξ, υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 10 μέρες.

Οι Κινγκς πολύ κοντά στο να κοντράρουν τους Νετς στο ποια ομάδα του ΝΒΑ είναι η πιο άτυχη αυτή τη στιγμή. Το τελευταίο τουβλάκι σε αυτό το ντόμινο γκαντεμιάς ήρθε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, από την οποία αποχώρησε τραυματίας ο ΝτιΆρον Φοξ.

Ο σταρ της ομάδας υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι, με τις πρώτες αναφορές να αναφέρουν ότι θα επανεξεταστεί σε 7-10 ημέρες πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Ο Φοξ είναι αυτή τη στιγμή ο 6ος παίκτης της ομάδας που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Μέχρι στιγμής, το Σακραμέντο έχει γνωστοποιήσει ότι τέσσερις παίκτες της ομάδας έχουν βρεθεί θετικό σε έλεγχο για τον κορονοϊό - αρχικά η τριάδα των Μπάντι Χιλντ, Τζαμπάρι Πάρκερ, Άλεξ Λεν και κατόπιν ο Χάρισον Μπαρνς - ενώ σε καραντίνα βρίσκεται και ο Ρισόν Χολμς επειδή πριν μερικές ημέρες βγήκε από την "φούσκα" στο Ορλάντο για να παραλάβει φαγητό! Μέχρι στιγμής πάντως το Σακραμέντο δεν έχει αποκλείσει κάποιον από τους παίκτες από την επανέναρξη της σεζόν.

Την φετινή σεζόν ο Φοξ έχει 20.4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Nam Y. Huh

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ