NBA

Σακίλ Ο'Νιλ: "Το ΝΒΑ σκέφτεται να έχει ομάδα στην Κίνα ή στο Λονδίνο"

Shaquille O'Neal arrives at the NBA Awards on Monday, June 24, 2019, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Shaquille O'Neal arrives at the NBA Awards on Monday, June 24, 2019, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) PHOTO BY RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Ο Σακίλ Ο'Νιλ δήλωσε ότι το ΝΒΑ σκέφτεται να προσθέσει ομάδα εκτός Αμερικής, αναφέροντας την Κίνα και το Λονδίνο ως υποψήφιους προορισμούς, σε μία δήλωση που μοιάζει... άκαιρη.

Το ΝΒΑ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται να προσθέσει ομάδα αυτή την περίοδο, ειδικά εκτός ΗΠΑ και Καναδά. Ο Σακίλ Ο'Νιλ ωστόσο φαίνεται ότι έχει διαφορετικές πληροφορίες.

Μιλώντας σε podcast, ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ - και νυν παρουσιαστής και κάτοχος μετοχών στους Κινγκς - αποκάλυψε ότι το ΝΒΑ σκέφτεται να προσθέσει ομάδα από το εξωτερικό. Οι προορισμοί που ανέφερε βέβαια είναι που κάνουν ακόμα πιο περίεργα τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο Σακ δήλωσε: "Στο ΝΒΑ σκέφτονται να προσθέσουν ομάδα από το εξωτερικό. Ακούω συνέχεια ότι το Σιάτλ θέλει να έχει πίσω μία ομάδα, αλλά θα πρέπει να πουλήσουν μία από τις ομάδες για να γίνει αυτό. Ακούω όμως και την Κίνα, την Ιαπωνία, το Λονδίνο. Ακούω ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες πωλούνται και ίσως μία πάει στο Λας Βέγκας".

Οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις σίγουρα έχουν ενδιαφέρον. Την ίδια στιγμή βέβαια δεν γίνεται κάποιος να μην έχει υπόψη του ότι οι σχέσεις του ΝΒΑ με την Κίνα εξακολουθούν να είναι παγωμένες, με τελευταία απόδειξη την ανακοίνωση του κρατικού καναλιού της χώρας ότι θα συνεχίσει να μη μεταδίδει αγώνες της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

Παράλληλα, ενώ το ΝΒΑ έχει προσπαθήσει να ανοίξει την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας διεξάγοντας τα τελευταία χρόνια αγώνες στην "O2 Arena", δεν παύει η χώρα να μην έχει δείξει τεράστια ανταπόκριση. Όπως και να έχει, πάντως, η δήλωση του Σακ είχε ενδιαφέρον, κυρίως γιατί ρίχνει ξανά στο τραπέζι την πρόταση για ομάδα στο Λας Βέγκας.

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ