NBA

Σακ σε Κόμπι: "Θα είχες 12 δαχτυλίδια, εάν πάσαρες περισσότερο"

Σακ σε Κόμπι: "Θα είχες 12 δαχτυλίδια, εάν πάσαρες περισσότερο"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Σακίλ Ο'Νιλ απάντησε στο σχόλιο που έκανε γι αυτόν ο Κόμπι Μπράιαντ, τονίζοντας ότι θα είχε περισσότερα δαχτυλίδια, εάν πάσαρε περισσότερο τη μπάλα!

Ο Σακίλ Ο'Νιλ δεν άφησε αναπάντητη την σπόντα που ξεστόμισε γι αυτόν ο Κόμπι Μπράιαντ . Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο "Black Mamba" όσο βρισκόταν στο Λας Βέγκας, είπε ότι θα είχε 12 πρωταθλήματα, εάν ο Σακίλ Ο'Νιλ ήταν πιο εργατικός. Η απάντηση του "Σακ", λοιπόν, ακολούθησε μέσω των social media.

" Θα είχες 12 δαχτυλίδια, εάν πάσαρες περισσότερο την μπάλα και ειδικά στους Τελικούς με τους Πίστονς", έγραψε στο Twitter o Ο'Νιλ, απευθυνόμενος στον πρώην συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς. " Δεν παίρνεις βραβεία δίχως να δουλεύεις σκληρά", συμπλήρωσε ο "Σακ".

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η ανταπάντηση του Μπράιαντ, που θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twiter: " Δεν υπάρχει διαμάχη μεταξύ εμού και του Σακ. Ξέρω ότι τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. θέλουν να το δουν αυτό, αλλά δεν θα συμβεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο παρά αγάπη μεταξύ μας. Επίσης, είμαστε πολύ μεγάλοι για να έχουμε κόντρα".



Photo credits: AP Photo/Mark J. Terrill
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ