NBA

Ρόντμαν: "Παιδιά, γιατί λεηλατούμε, γιατί κλέβουμε;"

Ρόντμαν: "Παιδιά, γιατί λεηλατούμε, γιατί κλέβουμε;"

Τη στιγμή που οι διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ συνεχίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο Ντένις Ρόντμαν πήρε θέση κάνοντας έκκληση για ενότητα.

To δικό του μήνυμα θέλησε να περάσει ο Ντένις Ρόντμαν παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έπειτα από τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Στην ανάρτηση που έκανε στο instagram εκφράζει τον προβλήματισμό του και δεν κρύβει τον εκνευρισμό του για την κατάσταση που επικρατεί, κάνοντας έκκληση για ενότητα.

"Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Αμερική, σε ανθρώπους που περνούν μια δύσκολη στιγμή, με το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Είναι μια άσχημη κατάσταση και πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι μια νέα γενιά. Άνθρωποι της ηλικίας μου ξέρουν πως θα γίνουν κάποια πράγματα. Ο κόσμος λεηλατεί, βάζει φωτιές, καταστρέφει σπίτια κι επιχειρήσεις και τώρα με αυτό το περιστατικό κάποιος πρέπει να βγει και να πει: Ε παιδιά, γιατί λεηλατούμε; Γιατί κλέβουμε; Γιατί δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα;

Είναι ήδη μια άσχημη κατάσταση. Αν πάτε να διαμαρτυρηθείτε, κάντε το με το σωστό τρόπο. Δεν χρειάζεται να καίτε πράγματα και να κλέβετε. Έχουμε ήδη αρκετά θέματα με αυτό τον ιό. Αυτό που συμβαίνει τώρα, επιβαρύνει την κατάσταση. Κλείνουν μαγαζιά, επειδή ο κόσμος λεηλατεί.

Γιατί; Γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί πληγώνουμε ο ένας τον άλλον ξανά; Γιατί δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλον; Γιατί δεν κρατιόμαστε χέρι - χέρι; Μπορούμε να βοηθήσουμε, ειδικά τη νέα γενιά. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα τώρα και αυτή είναι μια άσχημη στιγμή, αλλά πρέπει να ενωθούμε και να βοηθήσουμε να περάσουμε αυτή την κατάσταση.

Σας παρακαλώ, καταλάβετέ το, πρέπει να ζήσουμε μαζί. Είμαστε άνθρωποι, όχι γαμ@@@@$να ζώα. Είμαστε άνθρωποι", ανέφερε στο μήνυμα του ο Ντένις Ρόντμαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Please America let’s stop the rioting and all come together as one. Y’all stay safe!! Much

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DENNIS RODMAN (@dennisrodman) στις

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ