NBA

Ρόντμαν: "Ήμουν το κομμάτι που έλειπε από τους Μπουλς, αλλά δε μιλούσα ποτέ με τους Τζόρνταν και Πίπεν"

Ρόντμαν: "Ήμουν το κομμάτι που έλειπε από τους Μπουλς, αλλά δε μιλούσα ποτέ με τους Τζόρνταν και Πίπεν"
AP Photo/Michael Conroy AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ο Ντένις Ρόντμαν δήλωσε πως την εποχή της παντοκρατορίας των τριών σερί πρωταθλημάτων των Μπουλς (1995-1998) δε μιλούσε εκτός παρκέ με τους Τζόρνταν και Πίπεν.

Ολος ο μπασκετικός κόσμος (και όχι μόνο) περιμένει το ημερολόγιο να δείξει 19 Απριλίου, όταν και θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του "The Last Dance" στο ESPN, το οποίο μία μέρα αργότερα θα προβληθεί και στο Netflix. Ενώ όλοι περιμένουν το ντοκιμαντέρ λοιπόν, ο Ντένις Ρόντμαν φρόντισε να μοιραστεί μία ενδιαφέρουσα ιστορία.

Ο Hall of Famer φόργουορντ αναφέρθηκε στην τριετία που πέρασε στους Μπουλς (1995-1998) μαζί με τους Τζόρνταν και Πίπεν - που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση ισάριθμων τίτλων - λέγοντας αυτό που όσοι παρακολουθούσαν από κοντά τότε την ομάδα γνώριζαν ήδη: Δε μιλούσε με τους Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν εκτός παρκέ!

Συγκεκριμένα, ο Ρόντμαν δήλωσε στην αρχή: " Όταν ο Μάικλ επέστρεψε στα παρκέ στο τέλος της σεζόν 1994/95, κατάλαβε ότι έλειπε ένα κομμάτι από την ομάδα και αυτό ήμουν εγώ, αλλά ήμουν στους Σπερς.

Ευτυχώς δεν κέρδισα πρωτάθλημα εκεί. Με αντάλλαξαν λοιπόν για τον Γουίλ Περντιού. Πρέπει να ήμουν σκατά εκεί για να γίνει αυτό! Ήμουν το κομμάτι που έλειπε (σ.σ από τους Μπουλς), αλλά δε μιλούσαμε ποτέ εκτός παρκέ. Εντός παρκέ μιλούσαμε όλη την ώρα".

Στην συνέχεια πάντως ο Ρόντμαν τόνισε ότι ο κάθε σταρ σεβόταν τα όρια του άλλου: " Υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός. Δεν κάναμε παράπονα ο ένας στον άλλο. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου των αγώνων νευριάζαμε ο ένας με τον άλλο στα αποδυτήρια επειδή δεν παίζαμε καλά, αλλά δεν κάναμε επίθεση ο ένας στον άλλο. Μετά βγαίναμε στο παρκέ στην τρίτη περίοδο και όλα είχαν αλλάξει".

Ακολούθως, πρόσθεσε αστειευόμενος: " Δεν μιλούσαμε ποτέ, αλλά κάναμε τριγωνική επίθεση στα εστιατόρια. Ο Μάικλ είχε 10 σωματοφύλακες, ο Σκότι 6-7 σωματοφύλακες και εγώ 6-7 σωματοφύλακες και καθόμασταν σε τρεις γωνίες, αλλά ποτέ δε μιλούσαμε. Οι δυο τους μιλούσαν, αλλά εγώ όχι.

Με σεβόντουσαν γιατί ήξεραν τι μπορώ να κάνω. Όταν πήγα στο Σικάγο, ο Φιλ Τζάκσον μου είπε να ζητήσω συγγνώμη στον Πίπεν για αυτά που του είχα κάνει. Το έκανα και ο Σκότι το ξεπέρασε, επειδή ήξερε ότι εγώ μπορούσα να είμαι ο x-factor για την ομάδα".

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη του Ρόντμαν:

AP Photo/Michael Conroy

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ