NBA

Τρομάρα με Κόβινγκτον, αποχώρησε μετά από αγκωνιά στο κεφάλι από τον Ντέιβις

Τρομάρα με Κόβινγκτον, αποχώρησε μετά από αγκωνιά στο κεφάλι από τον Ντέιβις

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι Ρόκετς, αφού ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον αποχώρησε στην 4η περίοδο του Game 3 με τους Λέικερς λόγω αγκωνιάς που δέχθηκε στο κεφάλι από τον Άντονι Ντέιβις.

Οι Ρόκετς ηττήθηκαν με 102-112 από τους Λέικερς στο Game 3 της σειράς και βρέθηκαν πίσω με 1-2. Αυτή όμως ήταν η μικρότερη ανησυχία τους μετά το παιχνίδι. Και ο λόγος είναι ότι το μυαλό τους ήταν στον Ρόμπερτ Κόβινγκτον, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Σε μία εξαιρετικά περίεργη φάση, ο φόργουορντ των Ρόκετς προσπάθησε να διεκδικήσει ένα ριμπάουντ μαζί με τον Κάιλ Κούζμα, με τον φόργουορντ των Λέικερς να τον σπρώχνει. Για κακή τύχη του Κόβινγκτον όμως, δίπλα του βρισκόταν ο Άντονι Ντέιβις, ο οποίος τον χτύπησε κατά λάθος στο κεφάλι, στέλνοντάς τον στο παρκέ, την ίδια στιγμή που ο ίδιος χτύπησε στον γοφό.

Ο Κόβινγκτον έπιασε αμέσως το πρόσωπό του και άργησε να σηκωθεί, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι κάπου σχίστηκε κιόλας, αφού υπήρχε αίμα στο παρκέ. Ο φόργουορντ των Ρόκετς αποχώρησε από το παιχνίδι και το Χιούστον δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο εκφράζεται ο φόβος ότι ίσως υπέστη διάσειση. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε η συμμετοχή του Κόβινγκτον στο Game 4 της σειράς θα είναι εξαιρετικά αμφίβολη λόγω του πρωτοκόλλου που ισχύει για αυτές τις περιπτώσεις.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Κόβινγκτον:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ